Niisiis, sai 2006 aasta lõpp endale kollane Aerox muretsetud, variaatorist võtsin piiraja ise ära, sumpsis veel alles. Nüüdseks on kollasest aeroxist saanud kuldne-oranzi segu ja pärlavalge aerox. Hetkeline seis on fullstock, esituli on ära vahetatud :lol: Plaane jagub, mida teha, varsti peaks tellimisse minema gianelli reverse sportsumps, valged suunatule klaasid, tagatuli, valge istmekate ning võibolla lisandub polini s.c. variaator, alu. jalamatid ning veljed ka valgeks. Juuli algul kui raha on siis peaks tulema soundboard ja koso spido :wink: . Igaljuhul varsti saate pilte hetkelisest seisust.
Re: Kelloxi Aerox Äära telli reverse, see näeb minarellil überrõve välja päriselt ka Ma paneks yasuni r-i näiteks, või isegi z -i. Leovince zx on ka suht normal.
Re: Kelloxi Aerox Sa ka teema valmis saanud ... Tahaks suuri ja ilusaid pilte sellest imevärvist :lol:
Re: Kelloxi Aerox Ise soovitaks gianelli shot, väga super hyper performance. Kuigi välimus pole nii hea kui mõnel yasunil, aga kroomi on ka seal natuke.
Re: Kelloxi Aerox Nii, eile sai siis tellitud Yasuni R, valge istmekate, lexus style tagatuli ja valged suunatuleklaasid, mõni targeb ehk teab öelda mis rullikud ja muu jama ma panema pean :wink:
Re: Kelloxi Aerox 4,5 g rullid , kollased siduri vedrud ja kollane survekas ja asi lippab :wink: Aga kurat mees kus pildid on ??? :-x
Re: Kelloxi Aerox Sorri, pildid ei ole veel minunigi jõudnud, sõbra käes kes mõtleb, et ei viitsi msni minna.
Re: Kelloxi Aerox jube kena Aga circa kleepsude asemele paneks suured valged Yamahad (minu arust sobiks) Ja kui tavalise yasuni R'i tellisid , siis pead ootama , sest laos pole .
Re: Kelloxi Aerox Teemast mööda , aga ma juba 2 pool nädalat ootan , et see lattu tuleks Aa veljed ka valgeks Siis Kroom Dh ja üldse palju kroomi teeks asja ilusamaks
Re: Kelloxi Aerox kuidas te neid pilte näete, kui vajutasin, siis ei tulnud midagi ja kui tegin kasutaja, siis kh ei näita tuhkagi:S See oranz?
Re: Kelloxi Aerox Tra ,ma olen vist mingi geoloog, aga kuidas te pilte näete? , mul tuleb liccalt see foto24 avaleht .
Re: Kelloxi Aerox sealt tuli edasi veel roller panna http://www.foto24.ee/album/36894 väga ilus scoot on muidu.