Sai ostetud sügisel... Mootor 4-takti, 1-silinder, 4-klappi, vedelikjahutus, SOHC Kubatuur 686 ccm Sissepritse Käivitus elektriline Ülekanne kett-ülekanne, 5 käiku + tagurpidi Pidurid, ees/taga 2x hüdraulilised kettad 2he kolviga / ketas hüdrauliline Kütusepaak 11 l Tühikaal 180 kg Värv sinine Alumiinium raam Pilte polegi ainult 1 Edasi käib suht loomaselt ja bensu võtab samapalju kui Sr50r
Päris kena relv isegi olen proovinud samasugust elukat ja edasi käib päris hästi! Ise pooldan rohkem variaatoriga ATV-d
Pildi pealt vaadates paistis, et üht esituld pole , aga siis vaatasin, et ikka midagi on ikka. Palju sellisel hobuseid on? Nii suurt kubatuuri omava ATVga pole ma veel sõita jõudnud, max vist 600-650cc ja see oli tavalise kerega.
besiinikulu ju suht olematu olen sõitnud 400cc Kawasakiga , kui see tegi juba 750cc Kawasaki Brute Forcele ära mis on 4*4 , siis ma ei kujuta kuidas see masin liikuta võib . vägaväga kuri elukas ikka 8)
Ma ka algul ei näinud, aga selle nurga alt näebki vähe seda, muidu on näha väheke seda musta osa ja klaasi. Tõmba pilt arvuti ja suurenda, siis peaksid kindlalt aru saama, et asi olemas.
jep, masin ainult mingi paar kuud vana, kõik on täiesti korras see esituli lihtsalt sellise imeliku nurga all.
Asi sai ostetud Veldist..ja pole veel hoolduses käind. Sumpas veel piiraja ka sees, aga ei hakka ise ära vötma sest prst hakkavad veel huiama ka... Loom on ta küll jh