Tere! Mul siis asjatundjatele väike küsimus kuna ise olen algaja rolleri tuunimise/ ehitamise asjus. Alustan siis: Mul Peugeot Speedfight 2, tahaksin sportsumpsi sellele l2hitulevikus osta aga ei tea milline l2heb. Olen lugenud nende kohta. Müüakse erinevaid, mingi minarelli, horisontaalid ja vertikaalid jms... Tean, et speedfightidel on mingi AC ja mingi teine veel aga kuidas ma teada saan kumb mul on vms? Roller suht vana niiet ei oska öelda ka. Masin peaks mootori poole pealt Stock olema. Keegi võiks anda mulle mõisted vms nende asjade kohta ja äkki oskab öelda milline sobiks ka. Tänan
AC on air cooled ehk õhkjahutusega, on olemas ka veel LC, mis on liquid cooled ehk vesijahutusega. Arvan, et tead, et kumb sul on. Kui valid sumpsi, oleks vaja teada kõigepealt kui suur su eelarve on. Ise soovitaksin Gianelli Reverse summutit http://www.camex.ee/index.php?page=...id=179&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=en. See sobib ilusti sp-2'le.
Mul peaks õhk jahutusega olema kuna vett ma kuskile sisse ei pane. Odavam tuleks vist ikka kellegil lasta tellida scooter-attackist // Nüüd sain suht h2sti nendest asjadest aru. See reverse on veits kallis. Vaatasin ja mõtlesin selle peale. http://www.camex.ee/index.php?page=shop ... =1&lang=en Suhteliselt mõistlik hind ja paljudel on ka see. Mul on vist isegi mingid rullid vahetatud ja kergemad pandud. Aga olen näinud, et öeldakse peale sumpa ostu, et viisin ****** juurde timmimisele vms. Mis see tähendab ja mis selle timmimise all tehakse?
Ehk l2hen ostan poest sumpa, l2hen kellegi juurde kes timmib ja annan rolleri ja sumpa ning ta teeb selle parimaks mis saab? Või pean need vedrud ja rullid ka andma?
Oleneb kuhu viid. Kas viid kuhugi poodi/esindusse siis panevad nad ise ja pärast annad raha. Või viid kuhugi kellegi garaaži ning leppid kokku kas ostad ise või tema läheb poodi vms.
Tänan teid kõiki kes olete aidanud mind Muidu palju see kõik timmimine ja rullid ja vedrud umbes maksma l2heb?
Vedrud ja rullid on kõik kuskil 150kr kanti (6 rullid 150.- 3 sidurivedru 150.- ja survekas 150.-) Umbes sinnakanti jäävad hinnad.