Mina xD russilaps ütles et ta tartust vms pani segast.. aga v6iks teada anda jh, kes on (eriti 2t omanikud) oleks huvitavam liigelda ja tuunida xd
kuule ja neid hiinakaid liigub päris palju jõhvis ja teistes kohtades nagu ma aru saand olen on jõhvis ja jõhvi lähedal 5 norm . masinat 1)JUSSI -TAMPOON 2)JUSSI-SUZUKI 3)MINU-----KYMCO AGILITY 50 4)APRILIA SR 50-----TOILAST 5)JA TUTTAVA HURRICANE
aeroks sa pole lihtsalt masinat n2inud, 2ra vingu aga jh ta m6tles kindlasti nooremat p6lvkonda ja v2iksemat kubatuuri.. idas jh 95% hiinlased. paar km eemal venelaste linnaosas on 1 gilera runner, dna ja sr. aga venekeelt ei oska v2a 2hsti, aja suhtlemine jama. v6iks olla rohkem tuunitud masinaid.. j6hvis hetkel 2 rohkem tuunitud masinat aint.. 1 seisab garaazis tuttava malaguti ja ootab ostjat ja teine mul full 70cc.. et jh suht jama ja kesine v2rk.
pidi olema.. ma n2inud aint 4ja sportsumpsiga masinat ja 2 tykki on minuomad;D 1 oli roltsil ja 1 cpi oliveril, see kirju, mis sellel venelasel on.. jõhvi kandis rohkiem ei ole n2inud:d
aga l6puks ometi on veel 1 masin tulnud idasse 1 tuttav sai rox-i endale punane must ja valge v2rv suht ilus niiet jutud olid sellised ,kui talv k2es hakkab midagi leiutama praegu toristab niisama minu maja eest mooda ja mina vahin lolli n2oga kuna ootan 80 ccm
jap, 1 rox tuli sportsumpsiga vist:: edasi kahekesi ei tundunud minevat aga selle tüübiga opeab l2hemalt tutvuma 2kki vaja abi, tuunimisel:: paneme k2ima nagu roltsi masina
ei sportsumpat ei ole tavaline 2-kesi ei liigu kyll aga 1 p2ev s6itis lasteaia juurest mooda ja t2ris norm oli tuunib ta ise ta oskab juss see on see vana kes on etsi tuttav prillidega anton vms oli ennem hiinlane racer 50 kollane
tema tuunimist ma tean pani rasmuse rolleriga parklast ülesse sõites autole r2medalt sisse.. ja siis ei suutunud kinnigi maksta-.-