Kirjutage mis marki on kah... Ise sõidan japaneesiga , Ülejõe linnaosas see jääb TTÜ Spordihoone juurde
Sõidan igal pool, sõitmine on hea viis igavust tappa. :wink: Aga põhiliselt võib-olla Tähtveres ja Veerikul, vahest ka kesklinnas ja Raadil. Rolleriks on SR 50 R.
sind ma olen ilmselt näind veerikul. Siin vahest tuiskab mööda üks. Muidu ise kui sõidan siis sinna kuhu vaja, või siis sõpradega niisama mööda linna. Endal Aerox.
Sõidan peamiselt seal, kus juhtub. Sageli juhtun ka linnast välja (Lähtele, Kõrvekülla jne). Rolleriks hiinakas margiga STC B08.
sõidan pms kesklinnas, raadil, aardlas ja karlovas ülejäänd linnaosadesse satub kh vahest masinaks mbk booster ng punase mustaga
Igalpool sõidan .Enamus sõidust läheb võru tänava kandis aga muidu jah kesklinnad ja raadid jne . Masin siis Aprilia SR R
enamasti raadil nu suht ülejõe ka annelinn ja üleüldse tegelt terve linn rolliks taiwani crapp muidu oleneb millega kas olen taga vms aga kutsuge sõitma kunagi 5050029 on nr
Ma sõidan ainult hõbepaju tänaval,kuna ema kaugemale ei luba, kuna tahab mind aknast kontrollida kogu aeg: OKei tglt suht igal pool Suvel sai ikka igal pool timmitud ja arvatavasti ei jäe seegi suvi vahele
Tavaliselt tiirutan annelinnas, kuid kui ära tüdineb siis veerikul või tähtveres! Endal hõbedane Aragon
Annelinn, ihaste, Märja, veeriku ja pole mujal sõitnud veel, aga muidu 100cc aerox rohkem ikka annelinn ja ihaste.
Sõidan seal kus rollu viib.Muidu elan Supilinnas. Rolluks on Peugeot Zenith mis ootamas paintjobi...Seega hetkel väga kerge ära tunda.Kirju nagu lehm