kevin68, Freedo 6 - 2010

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by kevin68, Mai 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    Sai siis selline masin endale uueks liikuriks toodud. Masin on aastast 2010 ning läbisõitu täpselt ei tea, olemas on kõik dokumendid (hoolduspaberid, ostutsekk, kus ja millal on hoolduses käinud jne). Tehnilise poole pealt on kõik vinks-vonks korras, ainult aku on puudu, kuid uus aku juba ära tellitud. Esihargis on samuti päris mehine lõtk sees, sõiduajal tunda ei anna küll aga siis kui masin seisab seisuhargi peal. Gondlid on ka suht rapet, esimesel gondlil kaks kinnitust katki ja ostes oli kõik lahti ja logises, täna ostsin kõik uued kruvid ning nüüd said enamvähem normaalselt kinni, parempoolne küljegondel ka mõrasi täis (eelmise omaniku jutu järgi kukkus käru peal ümber). Iseenesest kõik masinal veel stock kui ehk ajapikku hakkab midagi muutuma, hetkel plaan aku ära osta ja esihargi lõtk likvideerida ja mootoris õli vahetada ja nipet-näpet veel.

üks eile tehtud pilt ka

2. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0
    enam punnvõrridega ei tegelegi w?

3. stennu12

stennu12 New Member

380
    0
    0
    Üks riga13 peaks tal veel olema. :p

Muidu pildilt tundub täitsa viisakas roller, edu!

4. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    selle loksu saad nii ära et seal esikondli all sellina junn nagu tuleb etepoole, seal on mingi tulede raud vms, otsid paraja poldi ja paar seivi ning keerad poldi läbi raua junni kinni, mul oli algul sama jama et loksusaga nyydk6ik ok
    loodan et said midagi aru:D selle raua peal on pingeregulaator jne

5. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    üks masin on veel järgi ja hetkel pulkadeks ja varsti läheb töökotta värvi. Homme katsun esihargiga tegeleda, täna sai veel istmelukk korda tehtud..

6. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    Tõsiselt mõnus masin (H) edu korda tegemisel, ootan juba millal kärdla sellega tuled :D

7. Vihmapoiss

Vihmapoiss Member

720
    0
    16
    Kena, aga tagatuli on nii rõve , et hakkab paha! Areta sinna midagit paremat! siis 5+

8. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    Ostsin uue aku ära, 407 eeku maksis Eesti rahas. Esihargist sain lõtku ka välja 8) Aga starteriga mingi jama, ei võta järgi, isegi klõpse ei tee.. samas tean et osadel freedodel piirab midagi seal küljejala küljes starterit, mul küljejalga pole, äkki ei saa siis kuskilt ühendust vms? aidake!

Edit: Küljejala andur panebki näkku, sain korra järgi aga ainult undab, arvatavasti starter otsas omadega?

9. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    paar uut pilti, oskab keegi õelda miks mu masina esigondel sõiduajal edasi-tagasi logiseb? kruvid kõik kinni keeratud ilusasti..

10. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    ma sulle räägin, aga sa ei kuula mis ma sulle räägin, seal 1 polt puudu homme teen pilti kuhu polt minema peab aga sinna pead mingi laia seibi panema et kinni oleks, mul logises ka.

11. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    ma sain aru et sa rääkisid esihargist :D esihargi sain korda, nüüd logiseb esigondel koos kogu täiega, aga jään ootama siis pildimaterjali mis ja kuidas. :p

12. vorrimen

vorrimen New Member

302
    0
    0
    freedo 6 on *PIIKS* läinud AP :lol:

13. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    on vaja siin möliseda onju? oled äge nüüd w?, tra ega kõigil ka nüüd sr perseall olema ei pea onju.
    OT kevin homme teen pilte jahm, spetsiaalselt sinujaoks:D :lol:
    aga lühitalt kokku võttes siis seal raamist tuleb eestotsast 1 asi välja nagu mingi raam mis on poltidega raamikülge kinni pantud, näed seda siis kui see väike esikondel tulede pealt ära võtta, sealt raami seest paned 1 poldi ja tulede peal on 1 metallist asi korpuse peal vms, seal 1 auk selle poldi keerad sinna kinni ja vsjo, aga arvan et ei saand aru eriti et pildid kõige parem materjal

14. Ollu#15

Ollu#15 New Member

6
    0
    0
    Tee jah pilt, endal sama jama Freedo 6-ga

15. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    Pole kunagi sellist võrri omanud aga isegi mina saan aru, millest aigo13 räägib.
    Muidu edu freedoga

16. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    sain korda, tänud aigole, nüüd olen masinaga suht rahul juba, ei logise ega kolise enam kuskilt :lol:

17. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    np
    ja see nstarteri probleem on sellest andurist tingitud vist, endal oli alguyl nii kui masina sain et säde puudu, siis selle anduri juhtmetes oli 2 juhet kokkukeeratudd, mille ma tegin kohe lahti kuna arvasin et see jamas aga ei , et võid proovida mingid 2 juhet kokku keerata äkki hakkab starter tööle:p peaks ka homme proovima kui mähise saan:p

18. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    Masin minu käes selle nädala ajaga juba miski 3-400 kilomeetrit sõitnud - probleemivabalt 8) Ainult see krdi punane lüliti mis terve masin ära suretab, sõiduajal miskipärast koguaeg lükkan selle näpuga kogemata alla ja siis muhvigi aru ei saa miks masin ära sureb :D

kui ma paneks stock mootorile stage 6 medium astmes surveka, kas see muudaks ka miskit? (jõudu, minekut, tippkiirust?)

ükspäev sai tüdrukuga vähe pikemalt ringi tripitud, paar pilti ka

19. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    aye, starter korras. 8) anduri kaks juhet ühendasin kokku ja pendiksil olid hambad kulunud, see sai ka korda tehtud ja toimib. Täna läks sumpsi kinnitus ka pooleks, see sai kiirkorras ära keevitatud.. tegelt väike plaan osta 4 taktilise sportsumps sellele alla.

pakkuge värvilahendusi, kui uue küljegondli leian läheb masin uue värvi alla, värvijaga sai täna juba asjad ära räägitud. 8)

paar uuemat pilti ka, teine roll on tüdruku oma :D

20. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    läinud - lukku!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte