Sai siis täna vahetatud endale Peugeot Speedfight 2 Masinaga olen rahul, kiirendus on hea *50cc *Hebo variaator *Arreche 19mm karpa *Doppler S3R Välimuselt *TNT kondliring *TNT Downhill Viskan pilte kah
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 See üks amort jääb teile sellepärast silma, et porikat pole hetkel. Mäletan veel enda Dragsteri pealt, et ühe amordiga on roller üpriski stiilne.
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 üüli ilus rollu.Teeb kadetaks .Ning mulle just meeldib see 1 amort ees teeb omapäraseks :/.Tavaliselt sp2 pole näha seda kuna porikas peal aga ilma pole ka midagi viga
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 ei noh suht ilus ikka aini rohkem hakkab see 1 amort meeldima on plaane ka v2
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 Kindlaid plaane veel pole, undertaili tahaks panna mootorit hakkan ka vast tuunima
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 siis kui se roller minukäes oli ma tahtsin sellele osta esi porikat G3-elt aga ennem vahetasin ära kui jõudsin osta liigub küll aga ikkagi lahjalt minumeelest :roll: ja bena võtab ka jõhrkalt kuna vario elu paigast ära mingi must survekas ja tänu sellele läheb elu pöörde :? muidu norm masin tuled head ja iste ka mugav 8) edu! :wink: G3: Porikas siiamaani veel ootab sind