Teretere rkpere, teen siis oma kymsost ka teema siia, kuna sõbrad tahtsid. Masin veeres välja poest tutikana, esimene omanik.. piirajad kõik peal ja gpsi sain tippu 53.. aga pikk jutt = sitt jutt.. seega rohkem plaanidest.. Mootor: Täiesti originaal Optiline: Kleepsutuuning Plaanid: Buzzet Kergemad rullid Piirajad maha Uued sidurivedrud Uus survekas Led tagatuli Pildid :
Vabsjee korralik Kymco. Edu edaspidis tegemistes. Endal oli nii, kui võtsin varios ja cdis piiraja maha siis Aprilia spido järgi oli mul tipp umbes 70 km/h 50cc silkuga.
Tahaks pilti teise nurga alt ka , BTW see kleepsutuuning näeb reaalselt suht kole välja . Ära solvu aga nii on. Aga edu siiski loodan, et kunagi jõuad nii lähedale, et näed mu tagatuld ka.
A bit ego ? igaljuhul ostis poiss omale toonspreid, toonisime tagatuleklaasi ära ja lasime 3kesi ringi selle masinaga.
aga muidu, kiwi, kui mul kymco oli, nägid cpi junnid ainult tagatulesi. a muidu kleepsud viska nahhuj, muidu kena, viisakas pill
Panin ss valge Led tuled külgedele ja 1 rohelise jalge vahele ja 1 rohelise kasti. http://www.upload.ee/files/2738678/IMG_5775.JPG.html
Kutt pani vahepeal mäsa, esiosa jne kõik lömmis.. igaljuhul uus esikondel ja jutud olemas.. tegime proovitiiru ja esipidur jääb peale, aa, varios piiraja ka nüüd maas.