Sai vahetatud honda dio ja piaggio zipi vastu kasutajaga uimpz- list:TNT Õhusuunaja. Poleeritud variaatori kaas. Uus jahutustaldrik. Uus esituli. Str8 black tagatuli + 4 suunakat. Leo Vince ZX. nn. Stuntbar. Uus iste. Uus lenks + gondlid. amordikõrgendus. Uus gaasitross. Uus gaasirutska. Uued gripid. Juhtmestik üle käidud. Malossi kleepsuleht. Uus värv. malossi multivar Metrakit 50 ise värvinud jalge eest,tagant ja alt gondlid üle ja uue siduri pannud. plaanis: xenon uus värv(kunagi) uued rehvid spidotross ise olen rahul ja meeldib pilt: (allpool ka nähtav) http://www.upload.ee/image/1491805/DSC00915.JPG
Kena asja said omale . 8) Üritan sulle seletada , kuda pilte nähtavaks teha : Kui kirjutad postitust siis näed kirjutamise kasti kohal nuppe , üks neist on Img , seda vajutades saad järgmised asjad : , nende kahe vahele Paste-id pildi lingi , loodan , et said aru
Päris korralik paistab pildil , kuid selle "antitiiva" võiksid küll eemaldada siis oleks kõik bingobongo 8) Edu.ee
Antitiib-stuntbar on tõesti väga kammikas aga istub sinna nagu rusikas silmaauku ja ilma oleks kuidagi väga igav.. Igastahes palju edu sulle selle rolleriga ja liti rohkem pilte ka siis juba Igatahes kunagi nägi list selline välja: TNT Õhusuunaja. Poleeritud variaatori kaas. Uus jahutustaldrik. Uus esituli. Str8 black tagatuli + 4 suunakat. Leo Vince ZX. Vahepeal ostsin uue stock sumpsi kah. nn. Stuntbar. Uus iste. Uus lenks + gondlid. Custom amordikõrgendus. Uus gaasitross. Uus gaasirutska. Uued gripid. Juhtmestik üle käidud. Malossi kleepsuleht. Uus värv. Metrakit 50.
Aa suuruse saad normaalseks siis , kui muudad kusagil paintis or what ever programmis pildi suurust (640x480) või paned upload.ee's , et muudaks sellesse suurusesse , loodan , et said enamvähem aru !
Aa muidu ma vaatan et sa oled küljejala ja kicki ka ära poleerinud, need lähevad suht kähku rooste kuna pole alumiiniumist
kas kui ma ei eksi siis sa oled kermo ja käisid sindis aprilia järgi mingi mõni kuu tagasi? ja oled suigus ka käinud margo juures ja seal??
jaa, ma tean pärnu kokkutulekule ka tuled? ma vist pean üksi tulema. aga mul suht põnev ka ju mitte kedagi ei tea suiku ka kunagi rolliga?
no pmst, ma võiksin sulle seljakotiks tulla ... ja ss võiks valgeranda ööseks jääda 8) ise ei saa tulla oma rolliga kuna mul ple lube & hetkel vario lahti...
räägiks rollerist ka veidi. panin eile koonusfiltri alla. aga enam ei taha nii hästi käima minna. vahepeal peksa mingi 10min vänta. küünal kuiv. äkki segu vale? plaan mõnipäev uus kicki vänt osta kuna see suht räbal. pärastpoole pilte ka