Sai ostetud mai alguses ! Läbisõit on 1000km-i . Mootoril kõik stockis ! Tippkiirus 55 km/h . Välimuses sai vaid neoon alla pandud praegu ! Väike pilt ka siis :
Re: Keeway Leone 50cc 2T Tervist. Sai siis hakatud natuke ka oma rollerit ehitama : Sai tehtud rihvel plekist jalaalused ja pandud dh lenks. Pilt : Siis sai alustatud esimese gondli tegemist : Pildid siis vormi tegemisest : Algul lasin magro : Ja siis sai v2lja voolitud ja pahtlit peale pandud ja 2ra lihvitud : Varsti klaaskiud riide ja vaiguga m6llama hakkama aga enne peaks tagumist gondlit ka natukene korrastama see praegu nagu pardi tagumik Siis tagumise tule v2lja vahetama ja stunt pari ehitama ja palju muud. Aga eks ma riputan pilte kui midagi tehtud on juurde. 8)
soovitan sul sellel esikondlil pahtli maha kakkuda ja klaaskiu ka ikka alla panna see hakkab sul seal pragunema varsti ja nagu pildi pealt näha siis on sulpahtli vahelt näha makro juppe aga muidu edu sulle
mul ongi seal all klaaskiud pahtel 8) Natuke läksin lihvimisega liiale lihtsalt! :-x Nüüd varsti saab ehk tagumise gondli ka valmis :roll:
ega see klaaskuid pahtel ka seal väga parem ei ole kui tavaline pahtel, aga ma soovitasin sest ma ei taha et sa pärast kahetseksid et mõrad sees on lihtsalt aga see apriilia mootori mõte väga 5 pluss lc mootor ikka?? edu sulle kuhjaga ikka