Kickassi Aprilia SR50R

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kickass, Mai 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    Tervitused

Juhtus siis nii, et ostsin rolleri :D
    Päris mõnus on vahepeal sõita ja tsillida sellega, kütust võtab ka natuke vähem kui auto. 18 vs. 5l on päris suur vahe...
    See mul nüüd paarpäeva olnud, üksõhtu käisime yourdreamiga sõitmas, tal ka veel roller alle vanadest aegadest...

Tegu siis Aprilia Sr50Riga, kõik täiesti stock ja korralik, just paar tundi tagasi sain Reverse alla. Sellest setist mulle täitsa piisab, reverse käib stock silkuga kõige paremini ja kui ilusti ära timmida on see pm samakiire kui mõnemehe Stage6 SportProga jnejne tuuningjuppidega roller ... olen tunnistajaks olnud.
    Ostes oli all see oranz racing amort mis Aprilia originaaltuuningosana pakub. Kuna see mu plaanidega ilmselt ei sobi... oranziks ei värvi kindalsti rollerit, siis müüsin selle amordi maha ja ostsin eile YSSi E-Type vms. Hea hinnaga ja loodetavasti ka kvaliteetne, pole varem proovinud seda. Kui keegi mul esirehvi kaa ära ostab, tagumine juba müüdud siis ostan uued rehvid ka mõlemad, preagu olid ees ja taga erinevad ja tagumise muster oli suht kole, aga kuna tahaks rollerit natuke kenamaks ikka teha siis uued rehvid vast parem variant...

Värviplaane on päris mitmeid, ei oskagi ära valida kui aus olla, aga eks näis mis tuleb siis, peab vist kinnisilmi valima lihtsalt.

Mootoriplaane ei ole kuna nagu ütlesin on see stock koos Reversega väga hästi sobiv kooslus ja käib väga hästi edasi seejuures ei tekita mingit ulmelist häält mida keegi ei salli. Masin niisama sõitmiseks, vahepeal kütuse kokkuhoiuks ja niisama.
    Preagu nagu mingeid vigu ei olegi täheldanud va se et ühel pool taga on kleepsud puudu ja tagarehv on preagu ajutiselt mingi täielik pastel...
    Aa esipiduriklotsid vahetan ära ilmselt veel, profülaktika mõttes, seal klotsi veel nagu on aga uued vast paremad:) Tagumised vahetasin juba ära.
    Kui värvimiseks läheb puhastan mootori täielikult ja panen uued õlid jne aga preagu ei näe vajadust sellel. Värvin ilmselt paari nädala pärast. Põhjuseks pole mingi õnnetus vms vaid lihtsalt tahan midagi muud. See värvilahendus ehk siis need stock plastikud pole isegi kukkunud. ühel pool näha mingid täkked natuke ehk siis pm kohapeal ümber vajunud aga se on üliväike mure...

Paluks mitte tekitada 7lk postitusi sisuga "mis hinnaga said rä..." sellel pole tähtsust, tavalise turuhinnaga sain...

Siin mõned jupid mis üle sellest masinast ja tahan ära vahetada...
    viewtopic.php?f=66&t=67059

2. madis'

madis' Member

912
    0
    16
    SUPERKENA (K)

3. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    tõotab tulla kena masin! aga ära enam valget värvi tee vms, tee mingit muud ilusat värvi, kindlasti sul ideid;)

4. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    Olen kuulnud ja et inimesd kuidagi valge vastu läinud.
    mind ennast isiklikult ei huvita mis värve ma kasutan, ma tahan et tulemsu hea saaks. Ei hakka nimelt mustaks vms tegema et kellelegi meeldiks rohkem kuna valget nö liiga palju... Tahan ilusat tulemust ja valin värvid vastavalt sellele:) Ilmselt ei kavatse ma ka mingit hiphopperite stiilis rollerit teha mingi x värvikestega:)

5. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    ei mitte et valge värv kole oleks,vaid lihtsalt mõni muu värv oleks huvitavam vast,aga eks ise tead mis oma masinaga teed,edu sellegi poolest;)

6. LadyGaga

LadyGaga Member

816
    0
    16
    ses suhtes jh, valge on ilus, aga no valgeid sr-e on ikka kohutavalt palju... tahaks midagi uut näha :D
    a noh sul häid ideid kindlasti jagub jne
    edu igatahes !

7. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0
    Tore kuulda, et rolleritega veel tegeled. Varsti loodab siis teist masinat ka sul näha valmis seisus. Muidu edu 8)

8. stenku

stenku New Member

341
    0
    0
    tuhhi on

9. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    ojee kindlasti jälle yks lemmik teema (Y) mis tolle teise R iga plaanis on mis zannilt ossid?

10. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
  11. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    Jääme ootama siis head tulemust. Kuna plaanis teine r liikuma panna ?

12. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    Preaguste plaanide kohaselt ma ei panegi teda liikuma. Valmis oleks plaan saada 16sept ehk mu 20a synnaks aga eks näis kas jõuan ja viitsin

13. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Äkki lykaks need gondlid müüki ja ostaks kellegi omad mis on kyll kriimulised, aga seda poleks ju raske teha.. + komp temapoolene..
    Tagumise kleepsu saab ka tellida ju ;) Mõttetu oleks korralik värvilahendusega gondlid muuks ümber lüüa...

14. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Valge jah kuidagi vastu läinud..
    Edu!

15. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Jätan ka märgi maha, aga kindlasti tuleb midagi huvitavat, kui kickass teeb! 8)

16. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    jätan ka siia teemasse jälje, siit tuleb kindlasti mindagi huvitavat :p

17. Pedak-

Pedak- New Member

693
    0
    0
    tuleb üks ilus R jälle juurde!

18. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    vb kirjas aga ei lugend välja, palju ls on ?
    muidu jah, jään ise ka huviga ootama mis siit välja tuleb.

19. unknown-

unknown- New Member

631
    0
    0
    Nägin eile selle püssi ära, igati sile pill on :)

20. zann

zann Member

247
    0
    16
    JUMAL ON TAGASIIIII.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte