Terekest! Mul rolleril selline probleem et kickstart vänt ei taha kinni püsida, tuleb koguaeg lahti käima lüües ja nüüd ei taha enam eriti üldse kinni jääda :S Äkki oskate kuidagi aidata?
Siis ma oskan soovitada seda, et lase kinni keevitada vänt poolkuu külge, see muidugi viimane variant.Või ostad uue. Endal hiinakaga oli kunagi taoline viga ja ei saanud kuidagi muud moodi kinni kui ainult keevitusega...
Samuti hea idee, mõtlesin et panen coca cola purgi pleki sinna vahele, et äkki aitab. Õues üsna külm, pime ja vastik teha. Arvatavasti homme lähen vaatan asja. Kuuskant poldi pea on ka suht maha keeratud ja vastik seda seal kinni keerata, ei saa kõvasti kinni panna :S
siiskui sul poolkuvõll ära kuluhnud kuhu hammakad kinnituvad teise kickiga , siis on mõtet õsta juba ppolkuu , ja vänt 8)
Kui sul see poldi pea persses siis pane teine polt sinna asemele.. See peaks olema 6M polt, pane kasvõi tavaline polt selle asemele. A ja üks variant on veel et võta vänt ja lase ketaslõikuriga seda vahet suuremaks ja kui kokku hakkad panema siis pane pikem 6M polt et saaksid panna sellele vastava mutri otsa ja kõvasti kinni. Kui on piisavalt pikk polt siis võid panna ka kaks muttrit,sest kaks mutrit hoiavad paremini kinni kui üks. See on minu soovitus. 8)
Ma ei ole kindel kas need hammakad on tegelt maas, eelmine omanik ütles et tal pole see lahti tulnudki ja mul ainult 3 korda. Ma arvan et kui leian uue poldi siis asi korras.
Võta kickstarter küljest ära ning vaata hammaste seisukord üle, kui maas siis aitab ainult keevitus või mõlema jupi vahetus.
Olukord läks veel hullemaks.. Keerasime ühe poldi sinna sisse ja see murdus ära.. Nüüd vist tõesti aitab ainult poolkuu ja vända vahetus või siis kokku keevitamine. Üks küsimus tekkis kah siis.. Kui ma kokku keevitan vända poolkuuga, kas ma siis saan ikka seda kaant maha ? Äkki on nii et kaane maha võtmiseks peab enne vända poolkuu küljest ära võtma? EDIT: Muide mu rollerirondi kohta on ka siin teema: http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=19&t=76770
Kui sa lased kokku keevitada siis see ei muud midagi peale selle et pead katki lõikama poolkuu kui sa tahad seda lahti saada (vahetada).. Variokaane maha võtmist ei sega see..
Variokaas kinnitub ainult poltidega bloki külge, seda saad nagunii maha. Kui kicki kinni keevitad poolkuu külge(kuhu see praegu kinnitub), siis poolkuud vahetades pead poolkuu või kicki puruks tegema.