Kiivi Freedo 1

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kiivi, Märts 28, 2010.

1. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    Ostsin talvel sõbralt Freedo odavalt, see oli siis suht räbalas seisus: gondlid katki, tuled ei töödanud, ei läinud käima, el. starter ei töödanud ja veel palju muud.
    Nüüd ma müüsin veel edasi teisele sõbrale. Praegu on see juba enam vähem korras, tuled ja el. starter on korras. Roller läheb nüüd ka käima aga sureb kohe välja kuna ei saa bensiini kätte.

ls umbes 2000 km(ma ei tea kas on vähe sõidetud või on tagasi keritud)
    tipp kiirus oli umbes 70km/h
    elektri süsteemis on päris palju ise aretatud
    rolleriga on mitu korda ka kukutud ja retsitud

rolleril praegu vaja teha korda gondlid, esi tuli, korralikult käima panna, sumpa ja veel mõned asjad.
    rolleri värviks tuleb must.

selline nägi Freedo suvel välja:

selline oli umbes suve lõpul kui seisma jäi:

sellisena sain rolleri:

kõik lahti võetud:

varsti tuleb veel paremaid pilte.

sooviks saada poolkuud, esituld, vänta, spidomeetri trossi, tagatule klaasi koos tagu suunade klaasiga.
    nii et kui kellegil pakkuda siis ps.

2. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    veel pilte:

seierid sai ka uued pandud, need on Opeli omad:
    proovisime käima mopeedi sumpaga kuna õige sumpa on remondis :D

korda on hetkel tehtud gaasitross, pidurid, tuled, karburaator, istme lukk, amort, armatuur, pidurid, sundjahutuse korpus, õhu filter.

3. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ei leia erilist mõtet sellise asja peale raha raisata. Suht per*se kukkund freedo ju :roll:

4. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    praegu on siia ainult umbes 200.- krooni läinud. omanikul on vähemalt palju aega tegeleda sellega ja oskab ka hästi korda teha niiet ei peagi palju raha selle alla kütma.

5. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    kuule sorri,aga sa oled ise perse kukkund omadega,las mees teeb ja mässab,kui töötab siis polegi see fretz nii türblisse kukkund ju
    igatahes edu sellega:)

6. rasta

rasta New Member

504
    0
    0
    mis värvi gondlid tulevad...

7. vazmees

vazmees New Member

9
    0
    0
    Tere kõigile otsustasin siis lõpuks endale rolleriklubise ka konto luua. Mina olen tegelikult selle Freedo 1 omanik ja tegu siis minu esimese rolleriga ja Kiivi tegi minu palvel siia siis teema.
    Nagu näha on roller vägagi kehvas seisus kuna sattus lihtsalt selliste inimeste kätte kes oma asjade eest ei hooli välja arvatud Kiivi kellelt ma selle rolleri sain. Mina olen nüüd seda ehitama hakkanud ja paljusid asju korda teinud ja nagu näha mõni teist mõtleb et emeksi kaup aga mina näen selles freedos veel potensiaali.Olen siis juba korda teha jõudnud juhtmestiku, õhupohasti, lülitid, lingid, pidurid, gaasitrossi, näidikuploki, taga amortisaatori, pensiinipaagi, karburaatori, starteri ja osad kondlid ka.Ma märkasin et Kiivi on veidi läbisõiduga puuse pannud spitsil näitab et läbisõit on 4059km aga ma uurisin veidi järgi ka ja nende andmete järgi mis ma teada sain arvan et mingi 500km võib veel otsa panna.Varsti kui raha tekib värvin ka rolleri kondlid üle ja värviks saab olema läikiv või matt must kindel veel pole.
    Olen rolleri remondiks ainult 40 krooni investeerinud ja siiamaani olen rahul 8)

8. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    sorry kui kedagi või midagi solvasin:D Aga no kui raha eriti sisse ei pane, siis tõesti mõte teha. Aga no mõtle ise kui nüüd hakkaksid sellesse masinasse ulme summasi tampima, siis ju ei oleks mõtet asjal vms :roll:

9. vazmees

vazmees New Member

9
    0
    0
    Teil on selle suhtes õigus et freedo alla ei tasu raha liikselt matta kuna ei tasu ära selleks ma teengi võimalikult odavalt korda ja raha matan pigem oma uunikumi kolleksjooni alla 8)

10. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    no,kui odavalt saab läbi ajada-siis tasub ära,eeldades seda,et kui vb kunagi myyma hakkad vms-jääd kasumisse 8)

(millest uunikumide kolleksjoon koosneb)? 8)

11. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    samamoodi pole mõtet raisata klotsi keeway sissse bensu ostmiseks või nibuneetidele

12. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    See koosneb ikka vanast heast vene tehnikast 8) vazmees oskab sellest ise paremini rääkida.

13. vazmees

vazmees New Member

9
    0
    0
    Sain rolleri käima ja sõitma ja masin on üsna nobe aga täpset kiirust ei oska õelda kuna pole spitsi trossi aga varsti mõõdan järgi.
    Kiivi paneb lähipäevadel ka uued pildid ülese.

14. Kiivi

Kiivi New Member

240
    0
    0
    Masin nüüd timmis, vaja ainult mõni pisi asi muretseda.
    ajutiselt ajab tüübel ka asja ära:

Jaga seda lehte