Kiivri visiir

Discussion in 'Help!' started by SpeedNarc, Aug 30, 2015.

1. SpeedNarc

SpeedNarc Member

56
    0
    6
    Mul on selline probleem, et sain kasutatud kiivri, kuid kiivri visiir on väga kulunud, põhimõtteliselt läbi näeb väga uduselt. Ehk siis, kas kõikidele kiivritele sobivad kõik visiirid? Kuna mark on mingi "unknown" Bieffe, siis ebay-sse lüües tulevad ainult mingid väga väga kallid visiirid ette. Kas keegi oskab aidata, et kust kohast saaksin ma uue visiiri. Plaan on ka talvel kiivri värvimine ette võtta. Või, kui tuleb välja, et visiiri niisama lihtsalt ei saa, siis on vist mõtet uus kiiver osta.

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kui juba visiir väga kriibitud, ning uut kergelt ei leia, on aeg vana ja väsinud kiiver saata minema ning osta korralik uus kiiver.
    Igasugu värvimine tasuks ära unustada, osad lahustid värvides teevad kiivri plastiku pehmeks, ning kiiver pruugi enam lööki saades su pead kaitsta.

3. 426f

426f Member

514
    6
    18
    lisaks kui kiivri visiiril kriimustus kindel kiht on rikutud siis visiiri uueks poleerida ei ole võimalik,hiina visiiril puudub igasugune kriimustus kindel kiht,nendest ei ole juttu.mu vanal grex kiivril oli visiiir vasakult poolt rikutud kivi täketega.kui pimedas auto vastu tuli lõi klaasi valgeks,teed näha polnud

Jaga seda lehte