Ehki hooaeg paistab vaikselt 2m kõrguste lumehangede tagant,tuleks üles otsida kiivrid ja kindad. Oma kiivrit olen hoidnud terve talve ilusti enda toas,kapi otsas.Vahest tolmu ka maha pühkinud..Uue hooaja sõidan sama kiivriga edasi,kuid lasen üle värvida,kuna väikseid täkkeid on suhteliselt palju.Kiivriks on siis Shuberth(mudelit ei tea) mis on üks vaieldamatult parimaid kiivri valmistajaid. Samat firmat kasutavad paljud F1 ässad ning ka Top Geari da Stig.. Kinnasteks on Thor 09 mudelid. Mis varustust kasutad sina ? NB! KIIVRID POLE SELLEKS,ET POLITSEI KÄEST TRAHVI EI SAAKS,VAID IKKAGI MÕISTUSE KAITSEMISEKS!
Enamustel pole mida kaitsta ja koonerdatakse varustuse pealt. Mul on Smithi jope koos turvistega,Dainiese selja kaitse ,Airohi kiiver+Cani supermoto kiiver,Acceberi püksid +kindad.
Mingi kiiver on, tahaks selle lahtise lõuaga isendi vastu välja vahetada. Muidu tagi kandsin vahepeal, kindaid ka kuidas kunagi... Saabast või pükse või eraldi kaitsmeid pole olnud ja ei teagi kas tahan et oleks. Lause "KIIVRID POLE SELLEKS,ET POLITSEI KÄEST TRAHVI EI SAAKS,VAID IKKAGI MÕISTUSE KAITSEMISEKS!" on vale tegelikult... Mis puutub kiivriga pea, eelkõige selles sisalduva aju kaitsmisesse, siis neid rakke aitab edukalt tappa rohke alkohol mida kiivrivennad niikuinii aegajalt manustavad, seega ma ei näe erilist vajadust matsu panemiseks... Ja kui tahaks ilmtingimatta dokki panna siis mina paneks ikka ilma kiivrita.
mul M2R krossikiiver, Acerbis jope sisseehitatud kaitsmetega, mingid Foxi kindad, Foxi kile, ja Foxi põlvekaitsmed. ja UVEX prillid a ostan selleks hooajaks uued prillid, raudselt.
Siiamaani on iga aasta uue kiivriga alustatd aga see aasta sõidan sama kiivriga mis eelmine aasta, AGV K-3 rossi edition. Aga muidu kas keegi teab kuidas neid kiivri sisemusi pesta saab? :roll: Õpetusest pole mittemidagi aru saada. edit by fred: mõndadel käivad need padjad trukkide või krõpsudega lahti...
Sisu soovitatakse pesta ainult nendel kiivritel millel sisu käib välja.Saab ka neid millel ei käi. Need millel sisu käib välja,toimi järgmiselt : Sisu välja->pesumasinasse või pesed käsitsi->kuivatad fööni/puhuriga täiesti kuivaks->lased oma lemmik lõhnaõli ka->sisu kokku. Need millel sisu välja ei käi,toimi järgmiselt : lased puhastus vahtu kiivri sisse(auto dekstiili jm vahendid.NB ALGUSES TEE PROOVI KUSKIL MITTE NÄHTAVA KOHAPEAL,ET VAHT VÄRVI MAHA EI VÕTAKS!) -> lased seista mõni aeg ->tõmbad aine tolmuimejaga seest välja->kuivata fööni/puhuriga täiesti kuivaks-> vajadusel lisa lõhnaõli Kindlasti tuleks kuivatada kiivri sisu täielikult kuivaks,et vältida hallituse jm sabarakksete teket kiivri vahele. Loodan,et oli abi.
see hooaeg tuleb siis arvatavasti foxi kiivri ja spy+ prillidega(kuna eelmine kiiver varastati camexi eest ära sibulate poolt) suveks mingid uued kindad sebima..endale meeldivad need nn nukikatismetega- võite soovitada häid kindaid. tüdrukule ostan ka korraliku kinnise kiivri
Valge BCD krossikiiver koos valgete BCD prillidega ja kinnasteks ka mingid BCD (mõeldud ka külmade ilmadega sõitmiseks)
Held bike kiiver. Uus visiir. Hoidsin terve talve kottis mis kaasa anti kui ma ostsin. Progrip kindad , vägamugavad aga väikesed juba