Ostsin siis ka eile lõpuks rolleri. Esmapilgul tundus päris normaalne, aga kodus lähemalt uurides on ikka hunnik sitta. Võtsin kõik gondlid maha, enamus olid 1-2 kruvi või teibiga ainult kinni, rollerit pestud pole vist küll kunagi, aku vist 2006 aastast välimuse järgi. Täna/homme tahaks uued suunatuled peale panna ja siis teisipäeval ARK's ära käia ja arvele võtta. Kas tagupiduri klotisde vahetus on väga ränk töö? Hetkel Tagupidur põhimõtselt ei võtagi, liiklusesse väga minna ei julge ~50km/h sõites on pidurdus teekond ~15m ja uue spidotrossi panemine (tigu pidavat alles olema). Varsti lisan pildid ka. Müügi teemast mõned andmed: Mootorist : -50cc silindrikomplekt ( Silindrikomplekt MotoForce Made in China ) -uued väntvõllilaagrid -Summuti Tecnigas Next R -Äsja vahetatud ka kõik mootoritihendid, uus küünal, uus kütusefilter, määritud kõik liikuvad osad ( kaasa arvatud gaasitross ). Ühesõnaga tehtud korralik hooludus. Varioaator : -Ees uus rullidetaldrik , jahutustaldrik. -5g rullikud Stage 6 -Punane survevedu -Lillad sidurivedrud -Uus variaatoririhm Bando
Mina jah, olin arvestand sellega, et kui osta kasutatud roller, siis ikka tegemist on sellega. Soovitage muidu mingit värvilahendust ka, augustis tuleb naaber tagasi Soomest, siis lubas ära värvida (Töötab seal proffesionaalse autode värvijana). Ise olen mõelnud must/punane, must/valge või punane/valge.
omfg ära hirmuta. :S Eile sain siis uue aku ka peale, nüüd käivitub starterist ka ja tuled lausa säravad. Täna lähen ARKi, vast saab arvele ka . Kui üks suunatuli on teibiga kokku tõmmatud, kas nad võivad sellepärast vinguma hakata. See suund vahepeal töötab, vahepeal mitte.
Ei, hetkel Saksa foorumist pilt, kuid tulevikus loodan, et näeb sarnane välja. Kui mõni päev ilusam ilm, siis käin pildistan enda oma ka mõne ilusama nurga alt ja siis panen avatariks ja siia ka pildid üles.
Mm ma juba mõtsin et sa oled ühe kickassi tehtud masina saanud, et jälle on üks näitusepill ära hooratud vms.
Eile sain siis rolleri arvele ka, ostsin uued suunad ka külge, viskasin selle rõveda tagu porika nahhuj. Palju ilusam näeb välja. Täna pildid ka.
Arvad, et jäävad talle liiga kangeks? kohaltminek on enamvähem uimane, võtsin talt õhupiiraja ära, nüüd kõvasti parem !
Sain siis lõpuks aega, et arvutisse tulla ja laen pildid ka lõpuks üles Koos sõbra hiinlannaga siis Ja kaks Chrisi tehtud pilti, ütles, et minu omad liiga koledad -.-
Käisin siis hiinlannadega trippimas ja tegime mõned pildid ka. Viimase pildi peal küll minu Oliveri pole, kuid tekkis lihtsalt huvi, et kas tegu on kellegagi siit foorumist? Eemalt tundus täitsa kobe roller