et hea oleks ju kui et rolleri peal oleks TRk . Ma ei tea kas kellelgi on tuttavaid vms staffi jaoks t kleepse teha päris hea oleks ju?
Kle massu, kas saaks sinu ja Lauri-ga kokku(ntx. 4. August) ja läheks uuriks seda kleepsu asja(JaJa Koopiakeskuses). Senikaua võiks keegi väla töötada mingi Logo vms. Ja siis selle mälupulgaga kaasa võtta, ehk saab kohe asja ära teha. Ja siis jagaks teistele, sellise hinnaga nagu neid tehakse.
Logo on täiesti tavaline ja lihtne http://www.estptp.com/trk.kleebis-logo.jpg sest mida vähem värve seda odavam asi tuleb, mis eeldab seda, et seda rohkem neid rollerile kannatab panna, aga logo juures see värk, et seda valget tausta ei tule vaid see peaks tulema läbipaistev.
mis selle kleepsude tegemisest sai? Kas siis ikkah tehti? Lahe muidugi oleks oma liikmedel oleks ikkah kleepsud HeY T R K
kas saab varsti valmis vä? Sest ma tunnen väga suurt huvi klubi suhtes ja juba tahaks olla oma esimesel kokkutulekul ja sõitma koos rahvaga.
Aadress on valmis, aga portaal valmimisel ja hetkel nüüd seisab asi selle taga! Aga eks reedel ole kohal kui sõita tahad
Nii nüüd uus aadress käes ja pange oma looming siia ülesse! Kindlalt peab olema logos märgitud ka portaali aadress rolleriklubi.org kes parima teeb ja tema oma läheb trükki saab ühe kleebise tasuta minu poolt Aga siis võiks ikka hea logo ka olla!