Tsau Mul on üks korralik Stage6'e tugevdatud sõrmlaager, kuid see on 2mm liiga lai, et kolvi vahele mahuks. Mõtlesin, et selle asemel, et uus sõrmlaager osta ja praegune maha müüa, kas oleks reaalne kolvil kummaltki poolt seda kohta nati suuremaks viilida, kuhu sõrmlaager vahele käib? Või peab kolv ideaalselt tasakaalus olema ja viilimine keeraks perse asja?
suured p66rded siiski m2ngus, mina ei riskiks mingi sõrmlaagrid p2rast kogu kupliga aga no ma pole spets
Pm ei peaks jääma see pidama ju ,siis kolb ühest otsast natuke raskem nt kui teisest . Tekib mingi väike loks või asi ja pikema aja peale läheb kokku mootor :roll: See lihtsalt minu teooria :wink:
Tõsi, aga samas liigub kolv sõrme toel mööda fikseeritud trajektoori ning väikese kaaluerinevuse tõttu ei tohiks ta veel balansist välja minna?
see ei tohiks küll minna 2mm pärast välja sest sõrm hoiab seda paigas ju silindris korralikult sa kuidagi teistmoodi et saa mingi lõtk sinna sisse tulla
Samas oleks vaja seda ka teada, et kas on tõesti oluline võtta mõlemalt poolt maha TÄPSELT ühe palju (mida eriti ilma automaatikata ei tee), või kõlbab väike inimlik ebatäpsus ka?
mõned vennad siin ei mõtle üldse mida suust välja ajavad, kolvil kummaltki poolt kuskil 1,25 mm maha, et kuskil 5 kümnendikku lõtku ka jääks, sest kulb on sõrme hohalt lapik ja muidu kui väga täpse teed võib soojenedes/ jahtudes kinni puua. ja vsjoo...