Kolv ja sõrmlaager

Discussion in 'Tuuning' started by Raghza, Veebr 9, 2009.

1. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Tsau :)
    Mul on üks korralik Stage6'e tugevdatud sõrmlaager, kuid see on 2mm liiga lai, et kolvi vahele mahuks. Mõtlesin, et selle asemel, et uus sõrmlaager osta ja praegune maha müüa, kas oleks reaalne kolvil kummaltki poolt seda kohta nati suuremaks viilida, kuhu sõrmlaager vahele käib?
    Või peab kolv ideaalselt tasakaalus olema ja viilimine keeraks perse asja?

2. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0
    suured p66rded siiski m2ngus, mina ei riskiks mingi sõrmlaagrid p2rast kogu kupliga :D
    aga no ma pole spets :D

3. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Endal sama mõte, aga samas koidab selline mõte ka, et asi peaks toimima küll.. Keegi veel? :D

4. moto_kilu

moto_kilu New Member

676
    0
    0
    Pm ei peaks jääma see pidama ju ,siis kolb ühest otsast natuke raskem nt kui teisest .
    Tekib mingi väike loks või asi ja pikema aja peale läheb kokku mootor :roll:
    See lihtsalt minu teooria :wink:

5. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Tõsi, aga samas liigub kolv sõrme toel mööda fikseeritud trajektoori ning väikese kaaluerinevuse tõttu ei tohiks ta veel balansist välja minna?

6. Ross

Ross New Member

105
    0
    0
    see ei tohiks küll minna 2mm pärast välja sest sõrm hoiab seda paigas ju silindris korralikult sa kuidagi teistmoodi et saa mingi lõtk sinna sisse tulla :D

7. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Minu mõte täpselt. Keegi tark inimene võiks veel öelda, kas tohin viiliga kallale minna või ei :D

8. Ross

Ross New Member

105
    0
    0
    aga võta mõlemalt poolt 1mm maha siis ei tohiks kindlalt palansist välja minna :D

9. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Samas oleks vaja seda ka teada, et kas on tõesti oluline võtta mõlemalt poolt maha TÄPSELT ühe palju (mida eriti ilma automaatikata ei tee), või kõlbab väike inimlik ebatäpsus ka?

10. v-501

v-501 New Member

750
    0
    0
    mõned vennad siin ei mõtle üldse mida suust välja ajavad, kolvil kummaltki poolt kuskil 1,25 mm maha, et kuskil 5 kümnendikku lõtku ka jääks, sest kulb on sõrme hohalt lapik ja muidu kui väga täpse teed võib soojenedes/ jahtudes kinni puua. ja vsjoo...

11. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Arvan, et proovin asja ära teha siiski. Kui midagi juhtub, siis olen teinekord targem :D

12. Riho

Riho New Member

271
    0
    0
    Yegelt soovitaks puurpinki. see vähe kindlam asi!

Jaga seda lehte