Kolvirõngaste vahetus ja kardaan

Discussion in 'Help!' started by Chainsaw, Mai 8, 2013.

1. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    Kas keegi on kunagi proovinud läbi küünla augu kolvirõngaid vahetada? Asi selline, et ma ei saa silkut maha, mõtlesin, et äkki saaks kuidagi läbi küünla augu selle vahetuse ära teha. Ning keegi teab kust Honda Diole kardaane saaks?

2. sõiduk

sõiduk New Member

149
    0
    0
    Wtf läbi küünlaaugu võimatu ei ole vahetada? :eek: Aga äkki seletaksid mulle kus rolleril kardaan asub?

3. Stay_Here

Stay_Here New Member

933
    0
    0
    huumor

4. sõiduk

sõiduk New Member

149
    0
    0
    :lol: ok, mõtlesin juba, et vend kavatsebki läbi küünlaaugu midagi susima hakata.

5. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

:lol: :lol: :lol: uskumatu kuidas üldse sellisele mõttele tulla.

6. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Läbi summuti on sul ilmselt lihtsam rõngaid vahetada. Ma vahetasin nii vända laagrid ka ära. Pärast pane veel liiva ka paaki, silindril kohe aknad suurenevad ning jõudu tuleb juurde. Diode puhul üldiselt läbi bensiini paagi düüsi ka lihtsam vahetada, kui niisama seal nusperdada, kui sul kunagi düüsivahetus on vaja ette võtta. Seniks tuult tiibadesse!

7. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    proovi teinekord, et võta karpa ära ja lükka till sinna sisse kus bena võtab, pidi hullem kui NOS olema, samas nii väga ei kannata sõita, niiet tuleks ikka karpa tagasi panna ja boostbottle külge ühendada, sellega saad vabalt sõita ja tilli sisse lükata siga perses

8. Chainsaw

Chainsaw Member

434
    1
    18
    :lol: Ei ma kuskilt kuulsin seda, siis copysin siia ka ja värki, suht koom :D Esimene vend oli päris pikkade juhtmetega :D.

9. sõiduk

sõiduk New Member

149
    0
    0
    :lol: :lol: mine tea mis imelikke tüüpe ennegi nähtud.Üks tüüp ka portis oma silindrit käsisaega. 8) :lol:

Jaga seda lehte