Sai siis väike diil tehtud,slider derbi vastu. Eks derbil vigu on,aga see slider ka päris perf masin plnd. Mina olen väägarahul,ekstaasis sellest masinast,päevaga õppisin käiguvahetuse ka ära,niiet see nüüd lebo. Masin üleni stock. Müügiteemast mõned pildid siis.
Re: Kristo Derbi Senda X-Treme 2001 mis el. spetsi suunatulederelee ühendamisel vaja on. Pistikutega on see ju, lihtsalt sutskad sisse ja olemas
Re: Kristo Derbi Senda X-Treme 2001 Natuke aega tagasi oli see masin Viljandis, siis nägin seda, mida seal juhtmetega tehtud olid. Täiesti suvaliselt juhtmed lõigatud ja originaal elektrisüsteem ära rikutud. Ülekanne peaks olema minu eelmise senda vana, ülisuper kulunud, peale selle vahetamist tuleb sul tippu sitaks juurde Soovitan veel silku ülevaadata. aganoh, hea diil, kõvasti ägedam kui roller ja tegu pole senda x-tremega muidu
Re: Kristo Derbi Senda X-Treme 2001 Maitea,vaatasin aastajärgi,mis see oli,arvata on,et eksisin,aga mis ta siis tglt on? Kett omadega suht otsas tõesti,aga oskad õelda,mis hammakad on sellel?Et saaksin samad osta siis. Mis viga on,kui natuke sõidad,siis lampi tuled natuke nõrgemad,nagu ei põle nii eredalt.Pööretest ei sõltu,proovisin juba.
Suured tänud Laurale,kes tegi need pildid,arvestades,et suhteliselt pimedas tehtud need. SEE KIIVER POLE MINU!!!
13:53 on sul, ketil on ühekorra 1lüli vahelt võetud, kuna liiga kulunud oli juba ja pingutada ei saanud enam Küsi apriliast 13:53 komplekti, üsna normaalsed hinnad neil seal vahepeal. Camexis samamoodi, aga neil tihtipeale pole asju kohapeal.
kindlalt marki ei oskagi öelda, r1 mask, mingi muu asja ülejäänud gondlid. ühesõnaga derbi senda r-ristsugutis a kuidas liigub ?
Arvestades,et täiesti stock,suhteliselt hästi,s6 streetracega apriliaga sama kiirendus,oleneb,kuidas käike lappida,kohapealt mul see minek niihästi veel ei tule
Nojah,Norman ei oska hoida asju,igatahes,varsti teeb need korda ja siis uus värv peale,maskile ka ehk sama värv peale,siis korras. Muidu panid posti?
Sendale tutikas kett pakkuda. Ja hammakate ülekanne mõtle ise välja kas tahad rohkem kiirendust või tippu jne.
Suunad sai korda tehtud asjatundja poolt,niiet nüüd sellega pole enam muret. Järgmine nädal peaks saabuma spidotross ja ülekanne.