ise lähen Lõuna_eestisse teid parandama ja ehitama jms.. Ergi kui tohib küsida siis mis tööd sa seal teed, ja pallur ka?
To KakaPea : Isa on mesinik , seega pean hakkam igast asju tassima , ehitama . vms ma ei oska seletada .
Ma lähen kuskile malevasse Suurt summat oodata ei ole kuna ega see teada et malevas üle 2K ei saa :? Ja vanus kh selline et kuskile paramasse kohta eriti ei võeta :roll:
Noo eelkõige hakkame kõnniteid panema, Teeme aluseid, paigaldame äärekivi ja kõnnitee kive. Eelmine aasta tegin sama ja lisaks veel ka tee parandust. Mulle igati meelepärane ja jõukohane tööots. Lisaks veel veedan aega sõpradega. pallur
Hea, et keegi need teed siin korda teeb! Ise onu juurde ehitama. Palgaga olen täiega rahul ja muidu saab igapäev täiega pulli! Ootan suvee...
Et kui kellegil on Tartus või Tartu lähistel mingit tööd pakkuda suveks, siis võib teada anda. :wink:
Samad sõnad siitpoolt. Ise soovitan tallinna inimestel TEEDE REV-2 firmasse minna. tegeleb haljastuse ja tee ehitusega. Endal on liiga kauge käija sinna. See asub Betooni tänaval.
Aga ma sooviks Tallinnas tööd, mis oleks tasuv. Igasugused pakkumised on oodatud 55986060 [email protected] [email protected]