Kui ma teen auto load 17,5 aastaselt ja saan need kätte kui 18 saan kas ma vahepeal rolleriga ei või sõita v
Re: Kui ma teen 17,5 auto load kas rolleriga võib sõita nii Ei hakanud uut teemat tegema... Selline mure, et ma hetkel taotlen piiratud juhtimisõigust. Aga siit küsimus, kui ma load kätte saan kas ma võin legaalselt mopeediga sõita ? Või ei ? Olen küsinud igal poolt ja vastus on ikka ja see sama - ei tea.
Re: Kui ma teen 17,5 auto load kas rolleriga võib sõita nii AM-kategooria mootorsõidukit võib juhtida isik, kellel on mis tahes mootorsõiduki juhtimisõigus või piiratud juhtimisõigus.
Re: Kui ma teen 17,5 auto load kas rolleriga võib sõita nii mm mis ajast peab sellises vanuses olema juhtimis õigus mopeedile ...mopeedi juht vajab nn mopi lube siis kui on alla 16 aasta ..aga kui ta on enam kui 16 siis ei pea ju omama lube või vaja minema luba et sõitta mopeediga!!!
Re: Kui ma teen 17,5 auto load kas rolleriga võib sõita nii Kui oled sündinud enne 1993 a 1. jaanuarit siis ei pea omama mopeedi juhtimiseks juhilube. Kui aga peale seda siis juht peab omama juhtimisõigust.
Re: Kui ma teen 17,5 auto load kas rolleriga võib sõita nii nii ta tundub olevat jh .. (2) AM-kategooria mootorsõidukit võib juhtida ka isik, kellel on mis tahes mootorsõiduki juhtimisõigus või piiratud juhtimisõigus. AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust või piiratud juhtimisõigust ei nõuta isikult, kes on sündinud enne 1993. aasta 1. jaanuari. AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta isikutelt, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17-aastased, kuni 2013. aasta 1. jaanuarini.