põhimõtteliselt , ostsin rolleri , kuu aega tagasi , garantii on 2 aastat või 2000km , aga ma vahetasin rullikut ära , ja sellepärast tõmbas mootori kotti , kas on võimalik neid kuidagi üle lasta? ahjaa cdi juhtme lõikasin ka lollipeaga läbi , variaator ka suht putsis , kinni kiilunud , kas on võimalik kuidagi teha et nagu variaator ise lendas õhku ( stock rllid tagasi ) ja teha nagu juhe oleks katki läinud ise vms
Kindlasti on võimalik üle lasta. Iseasi kas nad üldse isegi kui ei oleks sinu süü sul selle garantii korras kinni maksnud Ja pole mina veel kuulnud, et raskemad rullid variaatori õhku lennutavad või mootori kokku ajavad!
3.6g rulld , k6ik olid stock , l2ks kuumaks , aga mis sa arvad kui hull kahjustus on ? et kas on ainult kolb läbi , või on kõik puhta piiksus
Rullikud küll asja nii peppu ei saa keerata. Kui sa ise just täisgaasiga ei peenestanud, et üles kuumenes aga tavaliselt siis roller sureb välja, osadel annab spidokal vastava tulega märku. Soovitan asja uurida, äkki mingi praak silinder kui aint kuu aega vana masin. Garantii silindrit kinni ei maksa nagunii, ajavad paska, et kuluosa jms et oma süü, panid äkki valet õli või mis iganes.
Mis mõtte sellel garantiil ültse on, nende müüjate jaoks on kõik kulujupid ju :lol: Hooldusesse l2hed 300km sõit pilliga, küsivad 500 jne. MIs kasu sellest garantiist ültse on ? samahästi on süütelukk ka kuluosa a noh phm tehase praaki aint vahetavad jh?
Kas garantii vaatab kõik jupid ennem üle kui need korvab? jah ma panin täis gaasiga ka suht , kuna mul ainult 52 see välja läksgi kui palju umbes võib see kogu sitt maksma minna?
cmon. see on tegelikult ikkagi ju sinu viga. kui sai tea mida sa teed,siis ära tee kah.maksa ise oma lollused kinni ütleksin mina.
Väga imelik ,et nii väikse LSiga kokku jooksis. Kas on ikka kokku jooksnud? Äkki mingi väiksem viga. Iseeneset see on suht võimatu, et 52ga 720LS kokku jookseb, ega sa see 720 koguaeg ei lasnud ju punn põhjas ja see 52km/h on ju väike kiirus, praktiliselt 7km/h üle 45e..Sul olid ikka piirajad peal? Õli oli sees? Jahutus töötas?
jahutus töötas , kuni 500jani sõitsin 40-45 ,siis juba 50 kuni 55 , ag arullikud äkki liiga kerged , ehk kuumendasid rullid üle , rullid ajasid rihma nii kiiresit käima etm ootor ie kannatanud välja?
kas kui esimene taldrik kinni kiilunud ( koos rullikutega ) kas siis peaks käima minema roller? või häält temaga , kuna ta ei tee isegi häält ainult väike klõks kas on mingi võimalus et asi variaatoris?
Rullid ei ole mingid grillsöed, et mingi elukuumaks lähevad, kergemad rullid tõstavad mootori pöördeid ! vb kui oleksid nõrgema survevedru pand poleks kotti jooksnud (sest arvan et 3,6g on ikka liiga kerged rullid stock masinale , mis on sõitnud 500km vms.
No kui esimene taldrik ringi ei käi võib asi päris nutune olla Kuna see taldrik on väntvõlli peal ja kui see ei pöörle ei käi väntvõll ringi. Äkki kõver või kolb tükkideks sees või midagi muud ehk. Paremal juhul läksid laagrid! Egas midagi kui mootor lahti kakkuda ja sealt edasi vaadata
aga kas nad maksaksid kasvõi poolest kinni? ise küll päris 5 kilo ei taha makta , rääkige , mis võimalused on ,et mootor ei jooksnud kotti?
Kõigpealt peaks mainima mis rolleriga tegu.. 5 kilo ei lähe see asi elusees remont maksma, kui stockiks ehitad. Ma olen enamgi kindel, et sind saadetakse sealt garantiist sama targalt minema kui tulid
miks , et nad ei korvagi seda? minu viga pole et praak silku sain siis ju ag akas võüib olla et variaatori kaane võtsime pealt ära , sihuke sulanud kruvi vms kukkus välja , ja seal sees kus rullid on seal ka üks sulanud kruvi .
Kuumuse tõttu arvatavasti jooksis mootor kinni siis. Kui juba kruvid sulanud on siis pidi see kuumus seal ikka meeletu olema :lol: Muidugi võid kõik rullid välja võtta mis sa seal vahetasid, tagasi panna need millega poest tuli ja öelda, et ühel heal päeval lihtsalt ei töötanud enam ja ei tea mis viga on..Ehk läheb läbi. Kas kickstart on ka kinni või? Kui ise mõelda siis kurat kuhu ta kuumeneb nii kiirelt kui 45-52ga sõidad. Saaks aru veel kui 70-80 Jahutus oli äkki perses
Kui kruvid juba sulavad siis jh kahtlane teema juba, unustati kas jahutus vent panna, või veepumbale sisu sisse panna (tehases ) :lol: