Et kick starter läks läbi ja aku puudub,siis kuidas lükata rollut käima?Ise pole kunagi proovind seda teha ja keegi targem äkki annaks nõu Remix.
mingi poldiga tuleb nagu siduritrummel sidurikülge panna, et kui trummel on siduriga ühenduses siis vist pidi tööle minema lükates. Ei pruugi õige olla, puuudub kogemus
pane nael siduri ja siduri korvi vahele ning lükka käima. Edu ise olen seda proovinud ja täitsa õnnestub
järgi proovitud ka , nael vahele ja lükkad aga tra mäletan ,et nael pani sealt sellise pasaaga nahhui ,et ise ka ei usu , nii ,et tleb päris ettevaatlik olla ,et kellegile silmaaauku ei lase seda
kusjuures sul suht kõvv mõte tuli sae käivitusstarter varikajuurdde panna:d kui hästi tahta , oleks see võimalik ,a jahutustaldrik on alumiinjumist suht koom oleks poees tõmbad husqvarna käivitusstarterist bigbore käima :lol:
krdima zepeliine pannakse nõõriga käima aga pane trelli või millegiga, kui muidu ei saa, käbi trellile hammastesse ja eks vaata ise edasi....
jäin ka täna teepeale et kick läks läbi ja elektri oma ei tööta ja siis vaarjo kaan maha ning mingi kruvi vahele ja tööle ja kodu :lol: aga mull see kruvi minema ei lennand alles koduhoovis kukkus ära, niiet ei oska komenteerida kui hullult lendab
kruttisid gondlküljest mõne kruvi ära? et käima saada? peaks ise ka kuuskanti istmeall hoidma:d ja siis paar kruvi, et kui kick pekki läheb:d
jõle kohid rollerid kui saab käima lükata, tra ma 1kord proovisin mingit stock pilli sedasi ja rihm hakkas ennem libisema kui mootori ringi võttis. :roll:
ma mingi olin kõhuli rollul ja lükkasin aga kruvi ma leidsin kuskilt pagassist xDmull seal igaksjuhuks igasugu tööriistu ja asju :lol:
eitea ma olen korra proovind , nael pani sealt ennejooksu juba kui ratas lohisema hakkas, a noh kui hästi tahta siis ehk kuidagi saab käima