Mul on täiesti stock Derbi xtreme 50R. Kas oleks võimalik, et uuest väljalaske süsteemist saaks ka veel jõudu juurde. Hetkel on 2.6kw mootor, aga tahax väheke veelgi juurde. Või on selleks vaja veel vahetada karpa ja muid asju? Et ühesõnaga kuidas ma saaks KW juurde? Ehk keegi soovitaks midagi?
Kui sul stock aga moditud sumpa, siis osta uus sumpa mulle andis see ikka väga räigelt jõudu ja tip kiirust juurde, pane karpa timmi ja ette suurem hammakas vähe ( mingi 13-15 ) ja cdi piiraja ka maha kui sellel on sihuke asi.
Ekh oskad midagi soovitada või siis vähemalt, et kuidas ise valida, mille järgi vaadata.? Mudel Derbi Senda R 2006
Kui sul cdi piirajat pole ( mul piiras 10k pealt ära ) siis ainult sumpa, mina ostsin Apriliast Yasuni Crossi. Maksis 130 euri ainult ja töötab ideaalselt ning karpa võib ka samaks jääda pane aint timmi. Ette väheke suurem hammakas kah ( stockis peaks 11 hambaline olema) ma panin 14 hambalise. Ja see oligi kõik mis ma tegin, tipp mingi 95-100 ja kiirendus ka väga mõnus, autodele laseb mingi 3nda käiguga järgi.