Tekkis küsimusi selle teema kohta veel viewtopic.php?f=47&t=20563 Sain aru et kõigepealt karestan pinna ära ja puhastan siis aga sellest ei saanud aru et mis otstarve on vaigul? ja kust on võimalik klaasriiet osta. ise pole kuskil n2inud( ega otsinud kaa pole aga no andke soovitusi kus tartus on) mis liimi ma kasutan klaasriide liimimiseks? ja kui pahteldan siis kuidas et lasen klaasriidel mingi p2eva kuivada umbes ja siis üks kiht peale ja lihvin ära ja siis teine kuni korralik jääb v kuidas? andke soovitusi et pahtel korralik j22ks nimelt tahan pahteldada auto stanget ja tahaks teada kuidas täpselt teen tähtis oleks kaa et see ära ei kukuks põrutamisega
see vaik ongi liimi eest. vaiguga tuleb riie läbi pm immutada. see vaik kivistub ära, vaigu sees olev riie annabki asjale paksuse ja tugevuse.
http://www.topplast.ee järgmine kord kasuta otsingut. sul on otsimiseks nii foorumis kui netis samad võimalused mis mul.
hmm, otsisin, aga siiamaani pole leidnud kuskilt see asutus mille andsid asub tallinnas aga mina sooviks tartust osta (ei taha tellida)