1.otsida 1 vana küünal see seest tühjaks teha ja otsa keevitada torujupp(TUMEDAM SININE) 2.leida jupp toru mis kannataks survet ka ikka, ja mis läheks keevitatud toru otsa(ROHELINE) 3.leida vahejup mis istuks toruotsa ja millel oleks teisesotsas keere vastavalt tagasilöögiklapile(ROOSA) 4.tagasilöögi klapp, asetada vahele et õhk saaks liikuda sealsuunas kuhupoole nool näitab(PUNANE) 5.nippel klappi ja kolmiku ühendamiseks(KOLLANE) 6.kolmik, vajalik et saaks panna kraani rõhu nullimiseks(HELESININE) 7. kraan rõhu nullimiseks(MUST) 8.korralik manomeeter vastavalt vajadusele palju mõõta kavatsete :lol: mull leidus selline(KIRJU) Vooliku kinnitamiseks oleks vaja veel klambreid mis mul hetkel puuduvad. Kõik jupid panna samas järjekorras nagu pildil, tihendada kas takuga, keermeteibiga voi kasvõi tatiga aga 1 kinel et peab olema täielikult õhutihe :lol: NB:Need asjad on mul kodust leitud niet palun mitte kirjutada et kole ja imelik ja halb, tehke siis paremini kui ei meeldi :lol: a ja 1 asi veel minu kasutatud asjad on pooletolliste keermetega.
ja mis detaile siis sellekohapealt loll nagu mina , mis nimekirjaga ma sinna peaks minema et sellise asja kokku saaks?
Muide, mis see isetegemine (jupid+töö) maksma läheb inimesele, kes seda soovib ise teha? Mitte et ma kritiseeriks. Kui endal on asjad (peaasjalikult manomeeter, mis on eraldi ostes võrreldes kompresioonimõõtja endaga sama hinnaga) olemas, on tore tegemine, aga poest tükkidena ostes ja kokku pannes ei pruugi soodsam tulla.
soodsam jah ta kindlasti ei tule aga ma arvan et ma päris ainuke ka eiole siin foorumis kes torutöödega tegeleb, või vähemalt kellegi isa või ema äkki tegeleb :lol: siis tavaliselt jääb selliseid asju vedelema 8) Päikest