Kuidas tuunida Honda Diot?

Discussion in 'Tuuning' started by Dix, Mai 20, 2008.

1. Dix

Dix New Member

193
    0
    0
    Kuidas tuunida Honda Diot?
    saatke keegi värvi lahendusi ja ideid. on mingisugused ideed olemas kuid värskeid mõtteid on ikkagi vaja.
    Saab keegi aidata.

2. Dix

Dix New Member

193
    0
    0
    On kavas ka teha projekt,
    kuid eks näis, mis saab.
    nii et kõik ideed oleks abiks.

3. GRstiv

GRstiv New Member

110
    0
    0
    Telli uued jupid . Racingu omad ( 70cc3)

NT :

RACING KARPA
    SILINDER
    KOLV
    VÄNTVÕLL
    SUMMUTI
    RULLIKUD

eemalda piirajad .
    Ning tee ka välimus ilusaks :)

4. stennu.

stennu. New Member

29
    0
    0
    sisekondlid valgeks vääliskondlid pärlmuter tume punaseks ja siis downhillid sportgaas ja gripid ja piduri hoovad ainult ja siis tuleks veel koso spido ja nii oleks välimus väga (Y) minu arust

5. nofear

nofear New Member

47
    0
    0
    Mootori poolelt mingi 70 silku, väntvõll võib isegi samaks jääda ,siis suurem karpa, sport sumps, hea variaator ja ongi suht püss.
    Välimuse poolelt ma teeks mingi musta ja roosaga ja siis ka downhill peale ja mingid seksikad piduri lingid ja iste ka veel mingiks lahedaks ja oleks väga good masin:)

6. Dix

Dix New Member

193
    0
    0
    nii aga ma ei tea kas on mõttet karpat vahetada kuna originaalis on tal all ju 19.5 mm ja apriiliatel on 18 mm aga kui vahetada siis paneks stage 6.
    Aga kas teist keegi pildi saaks teha milline välja näeks kui tegemist on honda super dioga.
    googlest saaksite pildi kuna hetkel ei ole head pilti

7. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

no aga kust tellida ja sa piirajatest tead midagi.

8. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

no kas sa mingi virtuaalsema poole saad oma mõtetest teha? kuluks abiks ära.

9. stennu.

stennu. New Member

29
    0
    0
    aga palun:D

10. quadracer

quadracer Member

241
    0
    16
    mulgis on hiina 70cc komplekt 1100kr :wink:

11. stennu.

stennu. New Member

29
    0
    0
    diole:D
    ei usu eriti et kaua vastu peab:D

12. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

ma arvan sama. Ega hiinaka 70 cc mootor mis on disainitud 12-15 mm karpale suudab äkki vastu pidada honda dio 19.5 mm stock karpaga

13. nofear

nofear New Member

47
    0
    0
    No kuule 80cc või isegi 125cc hiinakad lendavad ainult mingi 80-90 välja ja minek on nagu bensionääri ratastool. Arvan ,et 70cc mootor jääb kuskile sinna samma kanti:)

14. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Honda Diol stockis 19,5mm karpa? No kuule, naljamees.. :lol:

15. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

sa ei usu mind? :( Sa võid mind kollanokkaks kutsuda aga oma masinat ma tunnen väga hästi !! :-x )

on küll originaalis :roll: . Uuri mudeli nimetus on honda super dio. Ja karpa on 19,5 mm. mul on hetkel sidur läbi ja piiraja peal,aga korralikku siduri ja ilma piirajateta ehk saab sama välja mis stock apriilia ilma piirajateta.
    :lol:

16. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

mul ei ole hiinaka oma vaja kuna mul jookseb stock mootoriga juba samapalju välja. Kui panen siis arvatavasti speedcontroli ja stage 6 siduri ja kevlar rihma . Siis hakkan pappi kokku ajama väntvõlli silku ja sumpa jaoks
    karpat ma veel ei vaheta muidu oma väikse paagi tõttu tanklast tanklasse sõidangi(paaki läheb ainult 60 ega eest paak on 3,5 -4 liitrit. kütuse kulu on ka üüratu. Mingi 4 peale sajale kilomeetrile.Linnas on veel üüratum.

peaks parimais tingimustes 73-75 ära jooksma sõltub tuulest kuna pöörete piiraja on peal(hetkel sebin aju et sellest lahti saada). :lol:

17. j6rr

j6rr New Member

110
    0
    0
    fred kuule seda ma nüüd küll ei usu :D

18. Dix

Dix New Member

193
    0
    0

ega sa ei peagi uskuma. :D Aga nii võib minna,kui raha kokku saan ja juppid tulevad nii et suve lõppus näete.
    kuna aju ära vahetan kasvavad mu rolleri pöörded 8000 ndelt 12-14000 ndele.Ja sellega suureneb ka lõppkiirus. :lol:

19. Pagarew

Pagarew New Member

209
    0
    0
    No offence aga ega sul juhuslikult väiksena mingit peatraumat olnud pole:p?

20. stennu.

stennu. New Member

29
    0
    0
    arvata v6ib et on olnud:D

Jaga seda lehte