Kunagi sai naabriga mingis ehitus firmas tööl käidud Samas olen ka isa firmas palju tööl käinud ja arvan, et see suvi lähen taas sinna tööle
Premia jäähallis ja igasugu muid kohti on veel olnud (ala ehitusabiline jne..) nüüd siis Smilersi backline´i mees
Kuna mu isa suri ära kui olin 10 aastane siis jäi isa firma minu emale. Niisiis olen käinud tööl oma ema firmas AS Nerilon. Tegu on puidufirmaga. Olen käinud seal muru niitmas ja ka saepurupressi valvamas... Eelnimetatud töö oli väga kerge. Nimelt peab põhimõtteliselt ainult istuma. Saepurupress pressib saepuru brikettideks mis tulevad mööda toru ja koti sisse. Kui kott saab täis, võtan koti ära ja panen aluse peale. Uus kott alla ja 10-15 minutit ootamist kuni järgmine kott täis saab. Palk oli ka hea, 25.- tund.
ˇtunnen kaasa isa pärast :look: ma käisin suve alguses ( eelmistel aastatel ka) töömalevas ja nüüd olen keilas keva tanklas tööl töö on õnneks kerge
ma käisin ka tööl kahjuks küll oma venna korteris lammutustööl igastahes palk oli hea 3 pääva-500.- töö oli ka kerge pidin aint tapeeti kakkuma maha ja nats betooni lammutama ja kell 12 läksin tööle ja kell17 tulin koju ja puhkepause oli ka ästi palju
.... töid olnudsuht palju isa firmas, abitööline jne (ehitusega tegelev firma) aga parim ots on olnud 3 päeva ja 3000eeki lammutasin seina
Re: .... Sagro,enamvähem väiksena (mingi 10.a),rohimine Peale seda järgmine suvi ehitusel samas firmas. Siis isa firmas,lõhketööde firmas "abitöölisena" (ei tohiks ollagi platsil rääkimata töötamisest). See aasta Univers Baltic Oü,abitöölisena kuu ja pool. Ning 2 nädalat tükitöö eraisiku firmas,lammutus & ehitus. Palgad olnud enam vähem 3-5k kuus.
See suvi olin tööl SPG SOL'is, Firma tegeleb põhiliselt suurpuhastusega. Akende pesu, põrandate pesu, vahatamine jne. Palk oli suht norm, kuid alati võiks ju parem olla :motz:
käisin kah see suvi keva tanklas nats...aga suuve algses pesin isa firma rekkaid see oli hea töö aint mingi paar rekat nädalas ja 100 kr tükk :lol: aega läks igale ühele mingi paar tundi :lol: ________________ Yamaha Aerox
Ühe kuu olen üleeelmine suvi töötanud GLASKEK´is ja eelimise aasta suvel OÜ Rebuco's ehk siis ehitusel.