tere rahvas Huvitab,siis, kus/kui kaugel olete oma rolluga/rolleritega (tripil)käinud.(võiksite kaöelda mitu km teie reis oli) Ise olen rolluga lätis käinud,ja sealt kuni salatscrõivani vms välja.Ja tagasi ka muidugi :lol: Minu trip oli kokku 156km
Suvel sai kerge trip Tallinnasse tehtud. Tartust.... 4 päevaga sai kokku läbitud 800+ km. Kokku tankisin 3 korda.(selle sees ka minek ja tagasitulek) Paar korda sai ka Põlvat külastatud. Rolleriks oli Aprilia SR50 Facotry.
mm. kiisalt tallinnasse ja tagasi - kokku 70km. masinaks oli TMS speed ja siis kiisalt keavasse ja tagasi - kokku 110km . masinaks samuti TMS speed . hea et vastu pidas , sest keavast tagasi tulin kolmekesi rolleripeal ja öösel kell pool 4
tuttavatega käisime lätis ja tegime eestile tiiru peale. Kahe rolleriga. Põlvast alustasime ja tegime ringi peale eestile.Lõpuks jõudsime võrr, võrust lätti, seal tiirutasime päris pikalt ja tagasi põlva. Teekond oli kokku 2600km
Kohe ültse ei mäleta. Vast mingi 1500kr nrg võttis muidu 5l sajale. Hiinakas 3 l sajale. Keskmiselt sõitsime mingi 70 km/H Hiinkas kuumenes 2 korda üles
suurim tripp on tehtud nii, et alustasin luhamaa piiripunktist ja läbi võru, läbi kanepi,kambja ja sis tartu, mingi ligi 100km ja bena kulus 2,5l
Mitu teid oli?Ma mõtlen,et kas olite aint 2kesi või 4kesi(2+2)ja mis selle hiina rollu nimi oli...kui küsida tohib?ja kas hiinakas on/oli50cc või rohkema kubatuuri arvuga
Ise sain suvel ka väikse tripi tehtud Lagedilt- Haapsallu ja tagasi tulles oli eriti sitt ilm ja sai isegi külg maha pandud arm siiamaani jala peal aga kokku sõitisin 800 km selle tripiga olin nädal aega seal ja minumeelest on lahe pikka maad sõita.