Selline masin ostetud paar päeva tagasi. http://www.upload.ee/image/4127662/1048 ... 4050_n.jpg Kuulge eksperdid, mis te arvate, kas oleks mõtekas mõndasi kleepse ära võtta?
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Vaga ilus ja soliidne liikur! J2ta kindlasti koik kleepsud ja osta juurde valimuse tuuningut,edu!! 8)
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Kleepsud jätta kindlasti. Pane veel punane või valge veljeteip ja rehvimarker ka 8)
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Tänan mitmekülgsete vastuste eest ja kohe kui võimaluse leian, panen teie ideed käiku!
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Amordikõrgendus, LEDid esituledesse, toonitud esituli ja tagatuled. See on see mida mina teeksin. Kleepse ära kindlasti maha võta, nii jääb koledam ja väärtus langeb märgatavalt. See on minu arvamus. Edu APga!
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Ära seda värvilahendust riku kleepsude maha rebimisega. Pigem siis toonlakki tagatuledele ja suunakatele ja led ribad esitulesse. Siis oleks välimus ülihea.
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Esitulede toonimine rokuks kindlasti hetkese välimuse ära , ainult tagatuled toon , oversize ning veljeteip teeks selle pilli silmapaistvaks.
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Nüüd, kui juba arvamusi juurde kasvanud hakkan neid asju installeerima, mida kõige rohkem antud on ja mis endale ka ikka meeldib. Led ribad tuledesse 100%, tagatuled toonitud 100%, oleks kuskil näidist milline näeb välja toonitud esitulede ja asjadega, siis saaks eriti hästi hinnata.
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Ta rääkiski tagatuledest xd aga ma olen motomaniga nõus aga taha amordikõrgendus kaa.
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Rääkis ikka v? Teemasse kah. Kena roller, kui soovid välimuselt midagi teha, siis oversize ketas ette, ledid esitulesse, suundadele ja tagutulele toon, yss racing amort, amordikõrgendused ja siis oleks maasikas. Edu plaanide korda viimisel. Ning jälgi, et külge maha ei pane, valus vaadata kuidas neid värvikaid rikutakse külje maha panekuga jne jamaga. Veelkord edu!
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Kuna olen pole veel täitsa asjatundja siin alal, siis pean küsima, mida see amordikõrgendus täpsemalt aitab, kas see on lihtsalt ilu pärast? Või annab mugavust juurde?
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Kui ostad sobivat värvi, siis annab jah välimusele juurde. See upitab pisut taguotsa kõrgemale kah. Mugavuse kohapealt oleneb, kes mida mugavaks peab. Minu meelest ilma kõrgenduseta R pisut lamp. 330mm amort ja kaks kõrgendust, siis üli nice. Mõnele meeldib 330mm ja üks kõrgendus. Edu!
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Lisaks ka, kui juba siin pakute igasuguseid tuunimis võimalusi, siis kust soovitaksite neid juppe osta, Harjumaa kandis või Pärnu kandis oleks parim. Tänud.
Re: Ximon'i Aprilia SR50 R Replica 2010 Kui panna kaks kõrgendust siis peab küljejala panema kuna hark jääb lühikeseks.