Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Masinal plokk puhtaks tehtud ja sai vahetatud ülekande õli ja piduriõlid. Masin karjub kohe amordikõrgenduse ja suurema karpa järgi. Enne ei julge sõitagi :lol: Tööd veel jagub kenasti. Oskab keegi aidata. Ma lihtsalt ei saa seda tagapidurit ära õhutatud. Valan pidurivedeliku topsi, pumpan, hoian all pidurit keeran õhutusnipli lahti ja siis kinni. Tegin nii mingi 15 korda vähemalt. Ja ikka ei midagi.
Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Vaata ega voolikul kusagil keerdu sees ei oleks, kuhu õhk taha kinni võib jääda. Samuti kontrolli ega tagavelg ei loksuks.
Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Võta mingi lehter vms, pane sinna voolik otsa ja vooliku teine ots pane õhutusnipli otsa, kinnita kuidagi lehter, niiet püsti jääks ja vala piduriõli täis. Keera lahti õhutusnippel ja hakka pumpama, niikaua kuni mulle tuleb(vajadusel lisa õli). Kui mulle enam ei tule, pumpa veel mõned korrad, keera nippel kinni ja eemalda lehter. Pudelisse seda õli, mis lehtris on ära pane, see saab vana piduriõliga kokku.
Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Kui kellegil müüa karpat alates 21mm või suuremaid siis andke teada. Oleks hädasti vaja.
Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Täna sai Robiga stenolinkis käidud ja paar asja ostetud. Hark sai ka ära võetud alt töökoht sai ka korda tehtud Kõrgendust tuli veits ümber teha:
Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) pane kaks kõrgendust korraga ja võta see "spoiler " ära.
Re: Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Sai kõrgendused alla pandud mõlemad ja veits plokki puhastatud, uued klotsid kah ette. Hea võrrelda 8) kapa sai puhtaks tehtud: Millalgi hakkab kondlitega ka jamama, siis tuleb väike Carbon katsetus. See Pole Mingi Kleeps, vaid õige carbon riie.
Re: Kassoggy.Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Ajeee. Lõpuks sain mõlemad pidurid tööle 8) 120 silku võtsin alt ära, üks uus sumpa keera vaja teha. Siis lõikasin selle rõveda metallitüki relakaga nahhui sealt ja värvisin sumpa ära.
Re: Kassoggy.Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Mul on ka 2 sellist kõrgendust Võin 6€ tükk müüa XD aga jmh masin areneb päris kenasti. Edu!
Re: Kassoggy.Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) Esimene sõit tehtud. Liigub normaalselt ikka 8) Gaasiga tagale teema. Puudu veel 21mm karpa, kui kellegil müüa siis ps.
Re: Kassoggy.Speedfight 2. 120cc malossi.(Dunlop edition) VAhepeal siis pani 120cc kotti, nüüd jälle 100silku all.