niisiis. mõtlesin välimust uute juppidega paremaks teha. tahaks pakkumisi, mida ära vahetada või juurde panna. hinnapiir võiks olla 100 eurot. aga kui ka üle läheb võite pakkuda ikkagi. kõik pakkumised on oodatud. mõtlesin ka koonusfiltri peale. aga milline düüs sel juhul peaks olema?
uued gripid neoonid ja spidotagused tuled ja parktuled ära vahetada mingiteks värvilisteks :wink: :wink:
Peale põhjavalgustuse ja armatuuri valguse pole midagi teinud... Käristasin kivi otsa ka sellega põhjagondel puruks Peab seda lappima hakkama Tegelikult olin ma juba easypartsist uusi grippe,peegeleid ja neid piduri hoovade külge käivaid grippe tellimas.. Aga mõtlesin viimasel hetkel ringi.. Kogun parem raha... võibolla saab järgmine suvi aeroxi või sr-i osta
mis see kivi ette jäi mul sama masin, ma olen välimusel teinud ainult alla sinise neooni aga laupäeval teen nats vario sisest tuuningut ja mabey muud
Ei tea jah miks ta pidi ette jääma... aga nu pole hullu, ikka juhtub mis värvi sul on muidu? Vaata mul on pilt enda spidost.. punased tuled pandud Mulle küll meeldib Palju sul sellel läbisõit on? Ma teeks ka võibolla tuuningut aga siis kaob garantii ära :|