Kymco super 8

Discussion in 'Tuuning' started by Lenzur, Sept 23, 2007.

1. Lenzur

Lenzur New Member

3
    0
    0
    Endal siis kymco super 8 ja 4 takti. olen uurinud igalt poole aga infot eriti pole....lasin siis esinduses piirajad maha võtta. võeti variaatorist ainult ja peale seda läks 45km/h - 53km/h. tahaks nüüd natuke kiirust juurde et läheks kuskil 70 - 80km/h. keegi oskab öelda kas kuskil võib veel piiraja olla või peab midagi välja vahetama.

2. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    Sellel on ajus piiraja. Et maha saada tuleb ilma piirajata aju osta...

3. Lenzur

Lenzur New Member

3
    0
    0
    oled kindel? sest variaatoris oli piiraja, kas siis võib piiraja olla nii ajus kui ka variaatoris. tavaliselt peaks ju olema kas ainult ajus või siis variaators ja sumpas(või kuskil seal).

4. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    Sellel on piiraja variaatoris, sumpas, ajus ja mai tea mis kõigis kohtades veel 120 tükki !!!

5. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0
    Puksi peaksid ka õhemaks treima, kontakteeru kymcovivality-ga

6. Lenzur

Lenzur New Member

3
    0
    0
    tean et loll küsimus :oops: aga kas keegi oskab öelda kus võib olla sumpas piiraja või terve sumpe ongi ise üks piiraja?

7. Tiku

Tiku New Member

84
    0
    0
    vaata kui gaasi ajutad, gaasi tross läheb mingi jublaka külge mis seda liigutab, selle vahel on ka mingi kummijulla, ka mingi piiraja.
    sellel on jah neid piirajaid sitta kanti, igal pool.

8. -kevin-

-kevin- New Member

116
    0
    0
    olen ka sellest kuulnud, suht paljud on öelnud et viska sumpa üldse nahhui.Aga ei tea kas see on ka tõsi :?

9. koosu7

koosu7 Bännitud Bännitud

4
    0
    0
    tavaliselt kymcodel pole aju piirajat aga seda jalgratast mai oska öelda ..pmst sumpsi piiraja on kohe selle toru alguses mis silku küljes on tavaline seib sinna ette ehitatud seda suht raske kätte saada.. kõigelihtsam puuri suuremaks aga ..kuna endal super 9 siis tean et kymco sumpsid on ühed suure piirajad..Kymco ongi üks piiraja eriti :D 8 :D sumps soovitatav minema visata :D või siis ostmisel mitte kaasa osta :D vaid poodi jätta .D:d

10. Aleks

Aleks New Member

5
    0
    0
    4t peal peab piiratud-CDI olema, muidu klappid lendavad laiali kõrgel rpm-il
    4t sumpsil piirajad ei ole
    50cc 4t 70-80kmh ei sõida, selleks vaja panna 80cc

11. koosu7

koosu7 Bännitud Bännitud

4
    0
    0
    siis on 4t roller täiesti mõttetu asi.Kui just ei meeldi sõita maks 60 nega .

12. Aleks

Aleks New Member

5
    0
    0
    2t roller on varsti ajalugu

euronoormid tulevad ette, pole mõtted teha 2t mootor ja pärast panna 100tk piirajad peale et ta läheks EURO3, EURO4 jne alla

parem teha 4t mootor mis parem vastab euronormile ehk vähem sööb benzu ja vähem kahjustab keskonna (ja vastupidavam veel)

2t kaob varsti ära, usu

13. roughneck

roughneck New Member

148
    0
    0
    kus ta siis ei sõida.. mul on endale kymco agility 50. varika piirja ära võetud ja suurem düüs pandud, rohkem mitte midagi.. läheb 70 välja küll..

14. Tiku

Tiku New Member

84
    0
    0
    jahh, spido järgi.
    see spido paneb sul niimoodi villast et sa ise ka ei usu.
    Mõne mehe spidol 70 on minu spidol jälle 60, niiet reaalselt 57 võinii.

15. koosu7

koosu7 Bännitud Bännitud

4
    0
    0
    Kymcol võib minema visata spido sumpsi :D ja 4 t mootori :D

16. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0

17. roughneck

roughneck New Member

148
    0
    0
    nu jh seda ma tean et täpne ta pole.. peaks auto kõrval mõõtma see nii hullult ei pane mõõda ju..

ja koosu... mis mõtega ma selle sumpsi ära viskan kui mul on 4T.. mõtetu ju.. teeb head vaikset häält ka pealekuba.. ja kymcod on üldiselt vastu pidavad .. ja mugavustega masinad ( vähemalt agility ;) seljatugi on lihtsalt nii hea :D)

18. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    Ta mõtles sellepärast ära visata, sest see on Kymcodel ja paljudel teistel üks põhiline piiraja... ;)
    Minu Kymco spidokas valetab nii palju, et näitab 5km/h vähem...

19. roughneck

roughneck New Member

148
    0
    0
    kui on 4T siis ei piira see sumps midagi.. kuna 4T ei vaja vastusurvet..

20. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    Justnimelt ja seal on nii palju pahna sees, mis nagu põhimõtteliselt tekitavad vastusurvet :D

Jaga seda lehte