on antud infot kõikide eesti tegijate ja nende poolt teostatava kvaliteedi kohta. Lisan siia hetkeseisu Eestis valitsevate võimaluste kohta.Tegin copypaste, ei hakka tõlkima: 1. Me, Martin Vuks. Tel.+3725143420. I can chrome parts with a length of up to 70-80cm and with a width of up to 14cm. The material needs to be such that can be drawn by a magnet. Buffing and polishing needs to be done by the client beforehand. Price: EUR 2 dm2. Quality: show quality. I am on vacation till mid-August. 2. Igor Brok,Narva +372 5108706. Details with a length of up to 1m. Both iron and pot metal details are accepted. He does buffing and polishing himself. Quality: medicore Price: EUR 13 dm2. 3.Company VASAR Tallinn, Vana -Narva maantee 1. Covers details with a length of up to 2m and with a length of up to 1m. Buffing and polishing needs to be done by the client beforehand. Both iron and pot metal details are accepted. Quality can vary. Car parts are chromed without official documentation. Sometimes the covering is unsuccessful and thus it is not possible to lodge a complaint. If the work is successful, the quality is good. Price: EUR 80m2. Märt Karu: teeb ettevalmistustööd ja kroomib VASAR-as.Vasara kroomivaliteet kõigub sest tema jutu järgi jääb tihti nikkel laiguti näha kroomi alt.Märt ei tee silumiinist detaile.Ei tee stangesid jm suuri detaile. Eelistab valdavalt vanu mootorrattadetaile.Hind kuni 500,-dm2 Jüri 5023959: sama jutt ja hind mis Märdi kohta. Voltaga ei saa arvestada sest nende kvaliteet ei kannata kriitikat.Voltat saab kasutada samas kohana kus vana kroomi eemaldada. Igor teeb üldiselt rahuldava kvaliteediga tööd kuid kahjuks pole veel kellelgi õnnestunud selline asi nagu terve autotäie detailide kroomimine veatu kvaliteediga. mina lasin oma 67a. stangil silumiindetailid (aknaraamid) taastada Narvas Igoril ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama. hind oli 2 korda odavam kui uutel. Esimese hooga pöördusin Vasarasse, kes need sõna otseses mõttes p.... keeras, ja seetõttu olin sunnitud uued kasutatud jupid ostma ja need Igoril taastada laskma, nii et uued oleks kokkuvõttes sama hinnaga tulnud.NYYD LÄHEB MUL KOHE VELJED JA RAAM IGORI JUURDE KROOMI! 8)
Sooviks pilte nimelt persse läinud töödest, tahaks näha siis kui pers*e võib see asi kroomides minna :roll:
Aga see kroomimine odav polegi...Kui velgi tahate on teil endal kergem ja mõttekam tellida kroomveljed. Teiste detailide kohta ei oska öelda.
eeltööd pidid juba suht nus*id olema, kõik väiksemad täkked jne välja lööma jne. eks ma võin uurida hindasi.
Keegi ei tea sellest värgist midagi rohkem? Võtame näiteks 2 velge. Mis võib hinnaks tulla kroomides, mis kroomvärviga kattes, mida teeb customcoating ?