Tere , sai siis roller vahetatud Minsk 125cc vastu. Masinal värv lihvitud maha.. Täna sai juba sidurit timmitud ja ringi ka perutada natuke. Tegemist peaks olema 1992 aasta masinaga aga pole ka täitsa kindel. Üks Pilt ka. Kui keege oskab moblast bluetoothiga pilte arvutisse lasta siis saab rohkem pilte Mul läpakal VISTA ja se nus"ib näkku.
Re: L3gion´i Minsk 125cc 1992.a ei lõhkuma küll pole plaanis hakata.. ta tahab ikka siit sealt nokitsemist saada ja uut värvi
Re: L3gion´i Minsk 125cc 1992.a täna juhtus küll loll lugu :lol: Koolist helistati eile ja ema võttis garage võtmed tööle kaasa :lol: täna ei jõuagi garaazi
Re: L3gion´i Minsk 125cc 1992.a tulin just sõitmast endale meeldib kõige rohkem se kui 3. käiguga läheb pöörde Peale Ostan: 1.Bensiini Filter (praegu ainult voolik). 2.Svamm Koonusfilter.(ostan siis ,kui linna satun :lol 3.Uus Gaasitross koos gaasi ruskaga (sportgaas tuleb vb peale.) 4.Uus värv.(Uus Värv Talvel.)
Re: L3gion´i Minsk 125cc 1992.a Nii..tundub et kedagi se vene mašžin ei huvita aga räägin ikka mis teinud olen. Nii , et täna sai siis ostetud se gaasi komplekt kuhu käivad gripid peale ja tross läheb sinna sisse õiget nime ei tea .. igaltahes se maksis 360 + EEK ja siis ostsin uue gaasitrossi mis maksis 260+EEK. Sai need peale pandud ja masin ikka täiega timmis. Tõmbas korra tagarattale isegi Ei uskundki ,et Pärnu Motopoes need jupid nii kallid on ja sellepärast jäigi koonukas seekord ostmatta.. Koonuka hind oli 215.-EEK (svamm koonusfilter.). Talvel tuleb siis mingi SPRAY värv ka ma usun.(ei hakka selle värvi alla nii palju raha panema kah.) 8)
miks mul suuremat düüsi vaja on ? :roll: Praegu on ilma filtritta ja saab liiga palju õhku..ja suuremat düüsi pole küll vaja sellejaoks. se on juba sõbra koonuka peal testitud niiet jamh. :wink:
Tee jalgratta õhukummist... :lol: Vahet ei ole, kas teed tihendipapist, kasutad tihendi asemel hermeetikut, plokipaberit või muud. Ega sa seda järgmise viie sajandi ainsaks transpordivahendiks ei ehita.
kohe ostan koonuka peale.. ma tegin ainult ühe tiiru ilma koonukata ja sa arvad ,et sellepärast jookseb kohe kotti w ? :lol:
minskile saab suurem düüsi voshodi karpast A koonuka võid vanaisale külge panna..minskile jäta ikka originaal.
kohe ostan koonuka peale.. ma tegin ainult ühe tiiru ilma koonukata ja sa arvad ,et sellepärast jookseb kohe kotti w ? :lol:[/quote] Sa ei saanud minust aru. Ka koonukaga jääb segu sul lahjakas ja võid mootori lihtsalt kinni lasta. Nii lihtne see ongi.
Sa ei saanud minust aru. Ka koonukaga jääb segu sul lahjakas ja võid mootori lihtsalt kinni lasta. Nii lihtne see ongi.[/quote] okei.. :roll:
tagarattale kisub suht hästi. kiirus jääb ka kuskile sinna 100km/h kanti ja jõudu ka mõnusalt ja nagu eespool öealdud hea lollikindel masin
Ega sa enne ei saa tegelikult mitte midagi masina headuse kohta öelda kui sa oled selle täiesti korda teinud ja vähemalt ühe hooaja sõitnud. Paari kilomeetri ja sellise saraga nagu sul ei tule veel mingit ettekujutlust asjast.