Selline jama, et rolleri ei taha käima minna. Ainult siis läheb kui sa pigistad õhufiltri vooliku kinni. :roll:
Re: Aprilia sr50r ei taha käima minna. mul on üleni stock ja 80 düüs peal, ma ei tea mis originaalis on
Re: Aprilia sr50r ei taha käima minna. ok, aga ei oska keegi õelda mis viga on siis, õhufilter oli puhas ja düüs ka ei tohiks liiga väike olla? Ja kui ma natuke lükkan rollerit siis läheb käima. :roll:
Re: Aprilia sr50r ei taha käima minna. sebi kick omale, ma pakun et sul starter õhtal kokkutulekul ei tahtnud juba eriti minna sul ju mõõda komp ka ära
Re: Aprilia sr50r ei taha käima minna. lase motopoes v kuskil komp ära mõõta kui endal vastavat mõõteriista pole. sul võib kolb kohvi olla
Re: Aprilia sr50r ei taha käima minna. Nooooo ütleme nii, et lükkamine ei mõjuta peale sidurikorvi ja reduktori mitte mu... midagi. Sõidu ajal puterdab? Õhuvoolikud kinni? (filter on ikka korpuses?) Silindrit pole hiljuti vahetanud? Viga tuli kiirelt või aegamööda? Karpa on automaat- või manuaaltoorega?
Re: Aprilia sr50r ei taha käima minna. Lihtsamast lihtsam, segu lahja(saab vähe bensiini kätte). Karbuss umbes, filter umbes jne. Kas paagist karburaatorini jõuab ilusti, kui jah, siis kisu karbuss legodeks, puhasta korralikult ja kokku. Külmade ilmade saabudes on elementaarne, et küttesegu häälestatakse vastavalt. Tõsta segunõela astme võrra ülespoole, kui ei aita, veel. Katseta.