Sain siis derbi endale päris normaalse hinnaga. Kõik värgidsärgid töötavad. Set: silinder: stock vigurvänt: stock sumps: yasuni cross karpa: delltoro 17.5 (90 düüs) klapilehed: stock cdi: top performance ülekanne: stock sisselaset suuremaks tehtud Optilist suunad:Väiksemad led suunad gaasirutska: domino gripid: ProTaper lenks: Renthal To do list: Numrimärgi hoidjat tuunida tehtud Ledid esitulle tegemata Uus silinder (70- 80cc)Tegemata Uued peeglid (stage 6 f1) tehtud aga mitte s6 suunad ette Tehtud ilmselt uus lenks kuna seda on relakaga tuunitud et gaasirutska peale läheks Tehtud Uus karpa ka 21 mm Tegemata Pisidetailid punased Tehtud Gondlid valged tehtud ainult lõikust vaja taha Vajab hädasti uusi sidurikettaid ka ma arvan
Kui välimust mõtled siis viska mõned paremad pildid, aga mootor on enda teha, kas tahad, et oleks rohkem jõudu või tippu, kõige odavam alguses ylekannet vahetada.
tuunimise asemel võiks kulunud jupid välja vahetada ja sõita 3000km kui just seismise ja remontimise pärast masinat ei ostnud
Minu seisukoht on ka see, et olgu lollikindel ja korralik. Kui kõik korralik ja ohutu siis lykka muidugi 80cc silku vahele, kui hing ihkab võimsamat, endalgi see plaanis
Üks küsimus teile kes olete minust targemad. Kui ma tahan numbrimärgihoidjat kärpida kuhu soovitate suunad panna ja kas punane helkur peab taha alles jääma?? Ja kui ma taipan seda kärpida kui palju ss pori loopma hakab??
olgu jäägu see numbrimärk nüüd sinnapaika. Vigadex et masin ei lähe absoluudselt käima järsku suri ära poole sõidu pealt bentsu on (paagis) õhtul kontrollin sädet ja sidur ei lahuta eriti hästi :-x
Sidur neil külmast peast ei lahutagi väga, lõika see numbri plastik lühemaks siis normaalne 8) Seda punast helkurit pole vaja jätta. Norm masin ja palju edu! 8)
Vahepeal pole eriti aega olnud üleeile lasin relakaga sumpsilt roostekihi ära ja värvisin üle päris viisakas sai. Nädalavahetusel saan uue sumpavilla ja ss panen sumpsi peale ka 8)
Tohoh kuidas mu vana pill reisinud on. Sai muidugi üks 2a tagasi see maha ka müüdud vms. Minu vana teema link kui huvitab: viewtopic.php?f=58&t=82630
Pill muidu päris okk tippu on umbes 95kmh ei oska täpselt öelda sest 80 näitab spidokas kenasti yle ja rohkem ei lähe ka.