Tervist, ise siis tegelen laskmisega. Hetkel ei oska õelda küll neid kõiki nimesid aga siis sporting, kaarrada, kõrgekukk ja jooksev metsiga. Ise siis lasen selliseid asju. Olen ka karikaid ja medaleid saanud juba. Parimaks võib lugeda eesti juuniorite kolmas koht kõrges kukes. Pluss siis mõned pisemad võistlused kus olen isegi esimese koha saavutanud. Lasen ise 12cal püssiga mida toodab siis firma nimega Baikal, tegemist vene relvaga mis on äärmiselt hea ja istub mulle väga hästi. Relv on tehtud spordi jaoks ja on olemas ka vahetatavad tsokid. Nüüd tuleb uus hooaeg ja saab uue hooga alustada. Olen ka tegelenud püstoli laskmisega. Sport ja õhk. Olen ka seal nabinud medaleid nii individuaalselt kui võistkondlikult. Asi jäi pooleli kooli vahetusega. Et on siis veel mõni hingeline kes sellist asja harrastab.
Ise harrastan tulistamist sellega mis kätte juhtub Hetkel oman 2 õhupüssi. 1 saksaaegne suht nõrk ja raske ning eelmine aasta ostetud gamo shadow sport. 305m/s Väga kerge ja hea õhupüss. Olen lasknud ka nn. sportpüssidega. Vahepeal oli plaan ka see osta, kuid see plaan pole veel teostatud. Olen lasknud püstolitega ning ka vintpüsside ja erinevate jahipüssidega märki. Liht. hobi vms. Vahepeal oli padruneid liigapalju üle siis sai sutsu rohkem kõmmutatud
Kohe hakkab hooaeg ka, mida pingsalt talv läbi oodanud . Saab seda tina tiba lennutada sinna ja tänna