Led paigaldamine

Discussion in 'Tuuning' started by Leaf, Jan 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leaf

Leaf New Member

12
    0
    0
    Tere ,kas keegi oskab mulle seletada kuidas saab ledid aprilia sr 50 rile panna nii et kui k2ima paned hakkavad ledid t66le ja kui pikad tuled paned peale siis hakkavad mõlemad tavalised tuled p6lema.

2. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    pmst kui ma õieti aru sain kuidas sa tahad, siis peaks panema ledid tavatule juhtmete külge ja täistulede juhtmed ühendad nii tavatule kui täistule külge,

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kaugtuledega on siis selline probleem, et nad ei näita nii hästi, kuna mõlemad pirnid ei suuda koos põleda 100%'liselt.
    Muidu jah, ledid(takisti kindlalt vahele) lähitulede juhtmete külge, kaugtulede juhtmed nii lähi- kui kaugtulede külge.

4. Leaf

Leaf New Member

12
    0
    0
    kust takisteid saab?

5. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    oomipood.ee

pead netist otsima selle lehe, kus saab arvutada millist takistit vaja läheb. aga siis on vaja ledi volte jms vaja, et seda arvutada
    kui ostad 12v led riba, siis pole takistit vaja

6. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
  7. Leaf

Leaf New Member

12
    0
    0
    ostin mar10 valge led riba 24 cm 24 lediga kas neile peab ka panema takisti kui peab siis sellest lehekylest mis zone andis ma kyll seda arvutada ei oska :roll: .

8. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    need on juba 12v led ribad, nendele ei pea panema

9. Leaf

Leaf New Member

12
    0
    0
Thread Status: