Hei! Kas rolleriaku peab vastu, kui põlevad umbes 5 led riba korraga? Ning kui kaua umbes läheb aega aku tühjenemiseni? Teine kyssa, et kuidas lede täpsemalt ühendada aku külge nii, et lülitist paned ledid põlema? Rääkige palun võimalikult täpselt.
Oleneb akust ning mitu ledi ribas, kas 1w jne. Sõbral põlesid non-stop ledriba-tagutuled mingi 3 päeva, elektristarterist ikka masin käima. Kui tahad ledriba panna akule, vaata üle kas on ikka 12V, takistite ja värkidega. Siis vea miinus akule, plussile pane lüliti vahele ning see siis ka akule. Kõik.
olgu, aga kas neid lüliteid saab ehituspoodidest ka ning palju need maksavad. see ka et kuidas ma saan juhtmed viia rolleri sisse, kui ledid on suundade juures(väljas)
Endal mõte panna rollerile ka kaks sinist led riba alla. Küsimus on aga selles, kuidas ma saaks lenksu juurde mingi lüliti, et kui menti n2en,saan välja lülitada. Kust sellist lülitit osta saab? Led rauselt 12v mul. Niiet äkki abi natukene targemad, lisage msni ja seletage lahti msn: [email protected] Ettetänades: minim2gnus
kui ment küsib, mida ma n2gin, ütlen äkki luulusid? :roll: :lol: ei tglt vaja oleks kll sinna lülitit vahele, aga kuidas luua ühendust selle lülitiga, ise eriti ei jaga seda v2rkki:S Phmt targemad, kui viitsite, lisage msn, ja seletage see värk kõik lahti msn: [email protected] Ps kui lisasid
Ma mõtlen selle all et selleks ajaks kui sina näed menti ja lülitad põhjavalgustuse välja, on tema sind näinud ja võtab su kinni. Sõita on keelatud.
mis vahet seal on, lihtsalt kui targem oled siis palun seleta, kuidas panna lüliti vahele, Ja muideks, reeglid ongi rikkumiseks.
Kui sellist asja ütled, siis trahvid ongi sulle. Lüliti käib nii lihtsalt vahele, mine osta üks, uuri seda natuke aega ja katseta. lihtsalt led riba + juhe ühe klemmi külge, lisajuhe teise külge mis akule läheb, miinus(maandus) otse akule ja vsjo!
pm kolme pistikuga lüliti toimub nii et keskmisesse äheb sisse ja äärest tuleb välja rohkemate pistikutega lülititega pead katsetama 8)
Tgtl ei või ju esi tules ka led riba olla kui see pole mingi E märgistusega? :roll: aga kui ma panen miinuse raami siis peaks ka saama ju ? või teist pidi?
Pmst ei tohi jah, kui ütled et see tuli tehasest juba(näeb välja ka selline nagu oleks tulnud) siis ehk pääsed. Raami külge pmst saaks ka panna miinuse, aga siis vaja värv enne maha lihvida et korralik maandus oleks.