Lmaoiskill-i Aprilia Sr50 00!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Lmaoiskill, Märts 12, 2011.

1. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    Tsauki rk rahvas. Räägin siin nüüd veits enda srist. Sain selle masina vahetustulemusena ja see oli ulme ront, mootor oli hull sitakäkk, gondlid olid mingi põrandavärviga ära värvitud :lol: jne. Sai siis võetud asi käsile ja paar päeva tagasi ostsin pmst uue mootori ja uued laagrid ja asjad! Allapoole teen listi kah.Täna sai siis võetud ette gondlid, lihvisin ära ja värki ja hakkasin siis kompressoriga värvima, värvisin ära mõned gondlid alguses ja siis vaatasin midaasja, värv mullitab pealt. Homme lihvin kõik kohad uuesti ütle et mingit sellist asja enam ei tuleks ja panen ka mootori tööle !
    Siin on list:
    DMP 50cc silindrikit
    DMP 50cc kolvikomplekt
    DMP väntvõll
    SKF C3 laagrid
    Malossi Delta Clutch
    Variaatoris Malossi rullid ja uued vahejupid ja asjad.
    NGK küünal ja küünlapiip ja juhe.
    Mingisugune Polini süüde.

Optiliselt poolelt on siis:
    Str8 tagatuli carbon
    Helesinine veepumba kaan ka str8-lt
    Plaanis downhill võibolla kui ei saa tervet armatuurlauda ! PAKKUGE MULLE SEDA PS!
    Ja pmst kõik , kindalsti tuleb midagi mootorisse juurde ja ka välimusse tuleb juurde. 8)

2. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    kuule saada mulle privaatsõnum, mul olemas streedile kogu spido süsteem !

3. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    Mille blokk tal siis all on ?

4. kaarel08

kaarel08 New Member

183
    0
    0
    Pane pilte ka siis vähe parem jälgida ! :p
    Muidu edu sulle selle võrriga, loodame kiiret arengut :)

5. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    Ta on minarelli horisontaal, täna said siis pooled gonlid ära lihvitud ja pärlmutter siniseks värvitud. Kahjuks pilte ei saa 2 nädalat teha kuna isa läks hiina ja roller temajuures :S
    Edit: keegi võiks nii tore olla et lisada siia mingi pilt kuidas ma ühendan bensiini voolikud ja asjad, karburaatoris oli niipalju neid otsasi kuhu neid ühendada, endal on kogemus atv ja asjadega olnud aga mitte 2t rolleritega!Tänud :oops:

6. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    Sorri et double aga pakkuge mulle ka dowhhill lenksu, koos lülitite ja spidovärkidega! Võiti siia jätta pakkumised, ps sobib kah

7. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Oot misasja ? Isa võttis rolleri hiina kaasa ? :D normalbiit juuu :lol: :lol: :lol:

8. stento

stento New Member

1,954
    0
    0
    ma pakun et isa läks hiinasse aga roller tal eestis kodus vms.

9. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    :lol: :lol: isa juures on roller jah, ta ise läks hiina. Aga pakkuge mulle downhill lenksu, võib ka olla ise tehtud midagi mul vahet pole. ja siis pakkuge igast spidomeetreid ntks kososi

10. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0

11. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    triple aga keegi võiks mulle ikkagi pakkuda spidomeeterit koos nende gondlite ja lülititega, või siis dowhill lenksu koos spidomeetriga vms

12. garli12

garli12 Member

105
    0
    16
    Kysi mulgimotost. :|

13. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    sain juba need, tänud kasutajale Heelium.

14. garli12

garli12 Member

105
    0
    16
    Mille vastu vahetasid, kui tohib kysida? :roll:

15. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    110 cc kottis atv vastu millel pooled asjad puudu, ja siis mingi lambi 50 cc mini chopperi vastu mis oli kah träni.
    Eile sai muidu ja el. süsteem korda tehtud, mulgist sai bensiinipump kah ära tellitud ja siis kui selle kätte saab saaks korraliku first stardi teha 8) :p :p

16. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    sul siis neid spidogondleid koos spidoga pole vaja?

17. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    ei ole neid jah vaja, sest dh lenksu sain ilusti peale, veidi küll treisin ja värki aga peale ta sain. Enda ´koso' võid küll maha müüa :lol: :lol:

18. sääsk!

sääsk! New Member

159
    0
    0
    rando ise ka usud mis sa räägid siin? :lol:

19. garli12

garli12 Member

105
    0
    16
    Pilte?

20. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    midavittu sa ajad? :lol: :lol: kes oled üldse saada pm enda msn, ahjaa täna sai mulgist tellitud koso, ja siis tahtsin dh-d kah tellida aga nad juba tellisid ära mingi komplekti niiet varsti saab valida ss

Jaga seda lehte