Nagu paljudes foorumites tehakse, vöiks ka selle muudatuse RKs sisse viia! Ehk siis alateemasse ''Lugejate rollerid'' pääsevad sisse ainult registreeritud ja sisse loginud kasutajad. Möte on asjal siis turvalisuse töstmine - tundub paranoiliselt aga nii on siin Eestis. Pannakse ju sinna palju pilte, kus roller on sama garaaži vöi maja ees, kus teda koguaeg hoitakse. Kui möni ''huviline'' selle maja vöi garaaži ära tunneb siis ju vöib nukralt löppeda asi.. Näite saan tuua autofoorumitest, kus on auto kohta läbi foorumi infi kogutud ja siis mönel heal päeval ta 'ära toodud'. Igastahes möelge asja üle ja pange oma hääl kirja!
Ei saa aru milleks? See on paljudes foorumites levind ja mind see häirib et kui tahan honda klubi liikmete autosid näha siis ei saa :S Ja kui varas tahab varastada, ega tal ei ole siis ju raske teha 2 minti kasutaja. Ei näe pointi
Ongi täpselt selle pöhimöttega ,et igasugused lambijorsid sinna ligi ei pääseks. Kasutaja tegemiseks peab olema vähemalt kehtiv meiliaadress, kehtiva meiliaadressi jaoks hunnik andmeid jne.. Need, kes tahavad muidugi saavad, aga mingid niisama jobud ja süstlapoisid,kes lugedes pop-upi '' See teema on ainult registreerunud kasutajatele'' peavad seda tüütuks. Samuti saab sedaviisi teadjate ringi natukenegi koomale tömmata.
Olen üheltpoolt Kaspiga nõus aga ega see alateema kinniseks teha ju midagi halba ei teeks ja tuleks ainult meile kasuks. Oleksin selle poolt!
LOL @ süstlapoisid^^ wismari poisid... Jah... poolt, kuigi, kes väga tahab,see saab selle kasutaja ka tehtud.
Minu roller seisis samamoodi lihtsalt kuuriall, tänavalt vabalt näha. Mina igatahes ei ole poolt ega vastu, ei näe põhjust miks on vaja see varjatuks teha. Esimest korda kui keegi satub siia lehele tahaks ikka näha mis riistatega sõidame, sel juhul võiks siis Showroom lahtine olla.
Ei nõustu Miks? Kuulge kui varas on nii julm, et tuleb varastab teilt rolleri käest või garaazist ära siis see registreerimine ei hoia teda nüüd kindlasti mitte tagasi! :roll:
Massul on õigus. Samas nagu öeldud registreerimiseks on vaja kehtivat e-maili ja muid andmeid, emaili tegemiseks vaja ka isiklikke andmeid.. Kõik andmed saab küll valed öelda aga jah.. Kahe otsaga asi on see.
Üldisetl erilist mõtet sel ikkagi pole. Kes väga tahab laseb sult ikka rollu yle. ja see kes ei viitsi isegi registreerimisega tegeleda, vaevalt vinnab ka sulle vargile tulla.
Just, arvatvasti varas uurib kirja teel infot ka veel. Mina arust on see mõttetu tegevus. Näikte biker.ee-s suurem osa paneb oma projekte lingina siia. Mitte RK liikmed peavad siis hakkama sellepärast kasutajat tegema ? Ehk siis mõttetu tegevus.