Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 Kas silkukompl.on 17300 ka sõitnud,või on vahetatud? Pritse jms kõik töötab?Pole vahetatud vms? Paljuga said?
Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 Vana omanik oli ostnud peale tutika stock silku ja kolvi(siis oli läbisõit umbes 1000km+)mina ise olen sõitnud 3000km sellega, muidu kõik toimib .Hinnaks oli 4800kr ning pritset minuteada vahetatud pole.
Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 Siis said küll jube odavalt Kui pritse värk jamama hakkab,siis uus pidi päris kallis olema.
Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 Ega ta sellepärast saigi odavlt, et pritse ilmselt suht õhtal. Muidu väga omapärane ap, edu
Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 Tundub ja mega korralik ja kõik teemad Pane piaggio mootor ja priste muredest lahti
Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 opa, kenake jällegi aa palju küttekulu sellega? päris rikaspoiss meil ma vaatan, peab 2 rollerit üleval kohe
Re: OneWheel-i Aprilia Ditech 03 nuu 200km sõidab 5l ilusti ära Raha on siis miks mitte ,ega vaikselt hakkab rahaseis langema :roll: