Re: roller ei käivitu. Sooja tahab roller küll, võid proovida ka eetriga, kuid arvan et komp. nii väike ning selle pärast ei taha käima minna. Soovitan ka trelliga käiata, ei kuluta starterit nii palju ning saab kauem lasta.
Re: roller ei käivitu. Ma tegin isegi firststardi ära suht paari vända laksuga , vanal kolvil olid rõngad väga hõredad ja läks ikka ühe pauguga , mul manuaal toores ka . Vaata simmerid üle , eelmisel rollil olid kalgid ja ainult topkaga lubas.
Re: roller ei käivitu. enne proovisin nii,et see voolik mis paagist karpasse läheb benavoolik,tõmbasin karpa küljest lahti, midagi ei tulnud,siis tuli see vaakumvärk meelde mis rolleritel on. aga kui starterit annan,peaks ju bena hakkama peale tulema? või ei ? mul igaljuhul ei tulnud midagi kui starterit andsin. kui tükk aega ise imesin voolikust, siis lõpus hakkas korra bena tulema.
Re: roller ei käivitu. karpasse läheb 2 voolikut üks vaakum ja teine bena see et bena voolikut bensiini hakkaks tulema pead vaakumvoolikut imema, aga proovi nii et lase fööniga kuuma õhku õhupuhastisse ja siis samal ajal käia
Re: roller ei käivitu. seda tean jah et vaakumit peab imema,aga kuidas see vaakum muidu ise tööle hakkab? peaks ju hakkama siis kui starterit annad? ega sa muidu kah ei ime ise vaakumit kui käima tahad panna seda tahangi teada et kas starterit andes peaks ju bensu hakkama ikka tulema ??
Re: roller ei käivitu. See 2T karpa õrn värk , vaata tihendid ka üle kui midagi muud eioska teha peale simmerite ,aga enda kogemustega vaakum voolikust imed siis tuleb lahinal aga kui väheke tilgub siis võib olla see benapaagi all vaakum süsteem pekkis, ime karpa täis et pealevool jääb peale ja tee topkat vaata mis loom teeb. Mootorist tuleb ka üks vaakumi laadne asi ju