Re: hendriku yamaha aerox 50 aitäääh hendrik! aiii räme püss asi, sai kundoga pöörde ajada jõudu oli mõnnalt kiirust keris haigelt aga sumpa piiras, täiesti lemmik rox! 2 korda olen püüdnud juba ärandada aga hendrik peksis nata kaikaga siis kadus see mõte ära pano, nüüd veel tukk timmi ja vrõnnvrõnnn!!!!
Re: hendriku yamaha aerox 50 Tra täiesti ptsis, kuidas see asi ikka liigub. Haige lihtsalt. Oli nina ees, annab natukene gaasi ja 2 sek möödas ja vahe oli kuskil 300m juba. Aga jah, masin Yamaha Aerox 50 8)
Re: hendriku yamaha aerox 50 Väga ilus aerox tõesti ja palun varastage keegi see hiinaka raam hendriku aiast ära Estland
Re: hendriku yamaha aerox 50 Kõik tundub väga kena... Veljed mõnusalt läigivad. Värv ja istmenahk kena. Amort ka 8)
Re: hendriku yamaha aerox 50 http://www.upload.ee/image/1293644/velg.jpg suured suured tänud estlandile a vahepeal on saanud uue küünla, sumpa käes , uus koso kick vänt, kleepsuleht jne. vaja kergemaid rulle jäigemat survekat ja sinised vedrud sisse panna siis peaks hää olema
Re: hendriku yamaha aerox 50 pask hiinaka raami võiks ja keegi minema vedada morini mootor istub alla ja värki
Re: hendriku yamaha aerox 50 vahepeal erilist midagi toimunud polegi. peale läks originaal ülekanne malossi oma asemel, sest ma ei sõida maanteel ja pole vajadust sellele, vaja on malossi musta survekat veel ja pakkuge oversize ketast kah. järgmine nv langetab esiotsa ka alla ära. muidu olen ainult kallanud ja sõitnud, kütti võtab päris edukalt :|