tere , mul on küsimus et kuidas ma saaks enda 4 taktilise rolleril tulesid reguleerida , et kui ma öösel rolleriga sõidan n2iteks metsas lükkan kaugtuled siss ta n2itab puid mulle :S ja isegi lähitulu vahepeal segab teisi autojuhte et neile t2pselt silma l2heb :S ? saaks abi? ette tänades!
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? pirnid valed või midagi. peab olema selline pirn mis on nii täistuli kui ka lähituli
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? tulesi tõesti väga raske regullida, tule taga reguleerimis kruvi milelst saad kõrgust ülesse alla seadistada, vimalus ka et pirnid valed pandud või ostetud mingid hiina omad sisse kus hõõgniidid viltu sees, siis ka näitab igas suunas
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? Höögniidid võivad kõverad olla, valgust suunab ikkagi tule korrektor
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? Mulle tuli ka üks hiinakas ükskord vastu, tuled olid hullemad kui autol. Hiinakate viga on see et lähituled ja kauguled on samad. Suurt vahet pole.
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? Halogeen pirnidel on ühel pool niite kate ette pandud(et ei pimestaks autojuhte), ning pirniots samuti ära kaetud teise materjaliga. Kui nüüd pirn valet pidi sisse panna, siis pimestab teisi ikka vägagi efektiivselt(tean kuna sõbral on nii pandud, ütleb et valgustab nii paremini )
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? Saab küll. Pirni pesa liigub koos pirniga, mitte pirni paned valesti sisse, vaid pesa liigub.
Re: Kuidas saab tulesid reguleerida? Selline pirn, ainuke erinevus on et niitide kõrval on ühelpool kate. Pirn kinnitub pessa kahe küljepeal oleva nõksuga. Kuidagi sõber oli suutnud toppida selle teistpidi sisse ning oligi kõik. Pirni sokkliks BA20D, ehk siis tüüpiline hiinaka sokkel.