Re: Karli Toyota crown 1979 Sugulasel oli selline musta värvi kunagi minevikus , haigelt meeldib . PaljuPalju Edu !
Re: Karli Toyota crown 1979 ühe musta mul isa kunagi ammu ammu ostis varuosadeks (kere vist siiani maakodus) ehk oli see sama aga see selleks, muidu tore kui meeldib endale ka hullult sellised meeldivad, ning edu läheb ikka vaja.
Re: Karli Toyota crown 1979 nagu näen tahab autu tegemist natuke rohkem kui veidi, jääb vaid edu soovida... krt see auto tegemine on töö mida mina näiteks konkreetselt teha ei viitsi.
Re: Karli Toyota crown 1979 njo jah kuidas võtta , aga kui viitsimist ja tahtmist on siis miks mitte ? aga ausalt öeldes ei ole seal väga palju teha, koopaäär,natukene keevitada, lihvida ning täiesti uus värv selge ja see järel üv ja kindlustus. aga eks elame ja näeme ...
Re: Karli Toyota crown 1979 Ai mulle rämedalt meeldivad need kroom ameerika veljed, ära neid sealt küll maha kaku. Muidu said hea masina! Edu!
Re: Karli Toyota crown 1979 Kõrge muru sees seisva auto põhi kaua vastu ei kesta. Loodan, et saad ta talveks ikka kuhugi kuuri alla.
Re: Karli Toyota crown 1979 auto ei ole kaua välja seisnud, ennem oli ta garaazis aga kuna garaaz oli väike sai ta välja lükatud ning kile peale pandud. nüüd lähiajal läheb auto arvatavasti metallitöökotta kus ma teda tegema ka hakkan. ei katkugi edu kulub ära ...
Re: Karli Toyota crown 1979 Kunagi tahaks pilli oma silmaga ära näha ka 8) aga kui millegagi abi on vaja anna teada,küll me kilteriga laivi lendame 8)