Sai vahetatud street siis kasutaja anz i R iga ära. Vigu on, aga mul enamus jupid olemas juba. Plaan ainult üle värvida :roll: Plaanid välimusega: Klaasriidega kulmud esikondlile Kiesler monoseat Esiamordid lasen pmst nulli Oversize 260mm Plaanid mootoriga: Topin vast uue stock silku Giannelli reverse 19 mm karpa
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 :lol: Ei aga sellel rolleril ikka korralik ajalugu. Mis plaanid seoses välimusega on?
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 Värvi ma ei avalikusta praegu, aga mootorid vahetan enda teise r iga ära.
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 kõige pealt värvid samamoodi, nüüd juba kulmud ka ? :lol: Aga edu ja jaksu,.
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 Muidu mulle absull erri nina ei istu, aga kui niimoodi ehitada siis on ülivägev. 8)
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 tahaks näha kuidas sa nende põhjas amortide ja m style lenksuga hakkad rinkat sõitma
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 Nii praegu juba uued plaanid :lol: Et siis lasen eestisse tulles kohe värvimisse viia ja võite lahendusi pakkuda. Ja kindlasti mootori kulujupid ära vahetada ja sõita 8)
Re: Rollu33 Aprilia SR50R '06 Sai tellitud buzzeti küljejalg, kollased sidurivedrud, s6 medium survekas AGA PAKKUGE VÄRVILAHENDUSI!!! Ja võita pakkuda ka hianelli reverset!