Re: roheline- Peugeot Zenith 50cc Kui silkus sügavaid vagusid pole siis saab veel üle hoonida ning kasutada. Vesijahutuseks pole mõtet teha, õhkjahutusega kergem mässata ja odavam hooldada.
Re: roheline- Peugeot Zenith 50cc Selle vastu vahetasidki enda HP Pavilioni ja HP Qompaqi mida sa vahetuseks kõigile pakkusid? Kui nii siis päris sitt diil
Re: roheline- Peugeot Zenith 50cc mitte otseselt compaqis olen ise hetkel too on alles aga pavilioni müüsin maha ja ostsin selle võrri 90 euriga.
Re: roheline- Peugeot Zenith 50cc eks veel näha ole palju rahakott kannatada suudab. hetkel veel pidavat uute rõngastega vast sõita saama ka aga eks näeb uusi rõngaid nii või naa vaja- :lol:
Re: roheline- Peugeot Zenith 50cc oppa norm pane mingeid pilte ka kui vaja siis mul garages peaaegu terve mootori jupid sellele aga edu ja tee kevadeks tänavatele üks norm pill
Re: roheline- Peugeot Zenith 50cc nii nüüd sa annad oma numbri mulle ma tahan sult osta silkut aga suured tänud ma proovin jah täna võtab blocki täiesti laiali ja vahetab väntvõlli laagrid ära ja hakkab kokku tagasi panema hetkel on kolvi rõngad kukil olemas siis proovin nendega tööle saada kui surve väikseks jääb siis ostaks sult uue komblekti